Spanien

JumpQ – den smarteste app længe!

JumpQ - den smarteste app længe!
skidesmart

JumpQ – den smarteste app længe! (Jeg skal bare lige med det samme gøre opmærksom på, at jeg IKKE bliver betalt for at anbefale den her super smarte App – så er det på plads.)

Da vi sidste gang stod i Billund Lufthavn for at flyve til Spanien og var på vej gennem Security lane, kom en gut hen til os og præsenterede denne her spritnye app for os. Når jeg ser en ny app er jeg som regel mistroisk og regner absolut ikke med at den på nogen måde kan hjælpe mig med at lette mit liv, MEN denne er den kan, med garanti, altså hvis du rejser og ikke gider vente i restauranten på din mad eller fordi der ikke er længe til boarding f.eks. og du har lidt travlt så.

Med JumpQ springer man simpethen køen i restauranten over og bestiller og betaler bord og mad, mens man alligevel står i kø i security lane, wupit-wupti, når du kommer op i Gastro (f.eks.) er din mad klar til det tidspunkt du har bestilt den til at være klar -aaaaaamen, det er sgu da nok det smarteste ever.

To fluer med et smæk! Du slipper for at kede dig i køen til security og du slipper for at gå forgæves til en fuld restaurant og eller at sidde og vente i årevis på bord eller din mad.

Jeg downloadede den med det samme (den koster gratis) og prøvede den selvfølgelig også med det samme – og den virker og er nem at bruge og du skal oveni hatten heller ikke vente på regningen – det er ren win-win!

Prøv den! Jeg si’r det bare! I love it!!

JumpQ - den smarteste app længe!
vores favoritsted inden afgang
JumpQ - den smarteste app længe!
bobo er helt enig med mig

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.