Livsstil

Husmoder-tricks om skuresvampe og klude med plastik!

Husmoder-tricks om skuresvampe og klude med plastik!
N Y T O G G A M M E L T

Husmoder-tricks om skuresvampe og klude med plastik! Det skal måske være en ny kategori her på bloggen, altså Husmoder-tricks?

…..Men jeg blev sørme så inspireret, da jeg tilfældigvis blev ledt hen til denne side om skuresvampe!?!?!? Og hvad er der så spændende ved skuresvampe, tænker I så nu? Jow, altså, jeg har jo ofte læst og fået at vide, at de der engangs- og fiberklude og grønne skuresvampe man kan købe allevegne, ikke er så sunde at have liggende. Noget med mange bakterier, hvis de ikke bliver skiftet hver dag – og skal de så smides ud eller vaskes?

Fælles for alle de klude og svampe, som jeg i hvert tilfælde har købt i flere år, er at de afgiver rimeligt meget plastik, som ender i naturen og hermed også i vores have og ikke kan nedbrydes. Det er ret uhyggeligt og derfor har jeg taget en beslutning, da jeg har det lidt stramt med sådan noget miljøsvineri generelt. Jeg vil fremover K U N køber de her plastikfri produkter  – alternativt må jeg ty til hjemmestrikkede karklude.

De artikler jeg har læst om emnet her og her er ret interessante og oplysende og kan anbefales, hvis du som jeg har det lidt slemt med miljøsvineri og gerne vil tage et medansvar. Der er også lidt bred enighed hos flere eksperter, om at hvis man bruger det mest miljøvenlige vaskemiddel, så er det langt bedre for miljøet at bruge plastikfri klude og vaske dem end det er at smide engangs produkter ud efter brug.

Nå men summa-summarum, så går jeg ind i dette spritnye år med tankerne og at blive mere bevidst om, hvad jeg jeg forbruger i min hverdag – om det er godt eller skidt både for miljøet og for mig selv!! Hvad med Jer derude? Er det noget I skænker tanker sådan i det daglige?

Husmoder-tricks om skuresvampe og klude med plastik!
F I N E F A R V E R
Husmoder-tricks om skuresvampe og klude med plastik!
M I N E N Y E V E N N E R
Husmoder-tricks om skuresvampe og klude med plastik!
E F F E K T I V E
Husmoder-tricks om skuresvampe og klude med plastik!
P J A T T E T M E D F A R V E R N E

Dette er I K K E reklame, da jeg ikke modtager afregning eller varer for at skrive og linke:-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.