Livsstil

Cykeltur til Åen og en lækker frokost

Cykeltur til Åen og en lækker frokost
Kig ned langs Åen…

Cykeltur til Åen og en lækker frokost – det var hvad vi brugte en af dagene til i ugen, som netop er slut. Det var en rigtig regnvejrsdag, men det skulle da ikke forhindre os i at indvie vores nye cykler og de fungerede jo perfekte og vi er vældigt glade for, at vi fik dem med hjem igen og det gik heldigvis ikke, som for ejeren af cyklen herunder;-)

Cykeltur til Åen og en lækker frokost
Lige hevet op af Åen
Frokost med udsigt til årets første studenter

Området nede ved Åen er jo blevet så fedt og så arbejdes der endda stadig på nogle bygninger. For sådan nogle som os, der elsker at gå på cafeer og gode restauranter, er det jo rent slaraffenland herude i Smilets By og vi havde da også virkeligt svært ved at vælge, hvor vi skulle spise frokosten. Hvad gjorde vi så? Jo, vi startede da på Cross Cafe – som nok er den cafe i Århus, de fleste kender og har besøgt – med en lille tår rosevin og gik så ned langs åen indtil vi blev draget ind til Cafe Viggo, som er en af de ældste cafeer ved Åen med en rigtig fin historie bag, som man kan læse om inde på deres hjemmeside.

Rene bestilte en toplækker pastaret med kylling og karry og jeg valgte en kæmpe skål med hvidvinsdampede blåmuslinger. Allerede inden jeg havdeåvnet menukortet sagde Rene, at han godt vidste hvad jeg ville vælge og ganske rigtigt, så spiser jeg muslinger så snart de er på menuen, hvor vi kommer frem, så det tog mig da også kun et splitsekund at skimme kortet og give ham ret!

Cykeltur til Åen og en lækker frokost
Menukortet på Cafe Viggo
Cykeltur til Åen og en lækker frokost
Så er der serveret!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.