Livsstil

Endelig fik jeg strikket noget færdigt!!

Endelig fik jeg strikket noget færdigt!!
1 stk djælvehue

Endelig fik jeg strikket noget færdigt!!

Det er da også ufatteligt at jeg ikke bare tager mig sammen til at strikke, når jeg nu har sådan lyst til det….Det har taget 4 måneder at få denne her mikrohue færdig!!!!

Ved ikke om I så mit Instagram opslag i august, hvor jeg lærte min preggodatter at strikke på en cafe…fordi hun så gerne ville strikke en lille hue til sin babydatter?

Det gik ikke så hurtigt som hun gerne ville og hendes tålmodighed skal op inden huen var færdig, så det endte med at jeg overtog det lille strikke tøj for at gøre det færdigt for hende…og først få dage inden Leonora Elvira kom til verden fik jeg kvasten monteret og kunne kalde huen klar til brug. Nå, det gik jo og jeg har et lille håb om at 2018 bliver året, hvor jeg for alvor får gang i strikkepindene igen:-)

Endelig fik jeg strikket noget færdigt!!
made by mormor med kærlighed

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.