Afrika - mit eventyr

Donkeys and birds – lige udenfor min dør

Donkeys and birds - lige udenfor min dør
W E I R D

Donkeys and birds – lige udenfor min dør og jeg kom til at grine højt, da jeg genså dette billede:-)

Måske skulle man selv have været der for at forstå humoren i det, men forestil dig, at du går inde i din have bag 1,80 meter høje mure med en gate/elektrisk låge, som er lavet af sort jern og du absolut intet kan se af hvad der foregår udenfor. Forestil dig så også lige at du kommer fra lille Danmark, hvor alle dyr, vildere end en gråspurv og en hund er bag lås og slå i enten stalde eller zoologiske haver.

Så er det lige at du hører en meget mærkelig lyd udenfor gaten…altså, virkelig meget mærkelig, faktisk så mærkeligt at du bliver lidt utryg ved det…..
Derfor er du efter lidt tid nødt til at kravle op på elboksen indenfor gaten for at se, hvor lyden kommer fra…….og ser så at der udenfor står en lille flok Æ S L E R for Christ sake:-)

Følte mig lidt som en piveskid, lige der:-)

Donkeys and birds - lige udenfor min dør
G O-A W A Y-B I R D

En anden underlig lyd kom fra ham her: En ‘Go away bird’.…..som hedder sådan fordi afrikanerne tror, at det er det de siger, når de udstøder deres underlige lyde, som lyder som et lam der skriger eller noget….De lyder overhovedet ikke som en fugl, så det kan godt forvirre lidt, når det vildeste man har hørt er en solsort:-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.