Livsstil

Dine ord og tanker kan ændre dit mind-set!

Dine ord og tanker kan ændre dit mind-set!

Dine ord og tanker kan ændre dit mind-set! Det er der jo sådan set ikke ret meget nyt i, vel? Men alligevel skriver jeg lige et lille indlæg om det, fordi jeg i mange år har praktiseret en form for ‘indre mantra’ dagligt, sådan en indre chanting, om man vil….Hm, hm, hvad er nu det for noget tænker nogle sikkert, men det er slet ikke hokus pokus. Jeg har bare for længe siden besluttet mig for, at jeg ikke har lyst til at være et negativt menneske og når jeg så og hørte andre tale om livet og sådan, så slog det mig mange gange, hvor negativt rigtigt mange mennesker tænker. Jeg forsøger virkelig at tænke positivt til enhver tid, men selvfølgelig er der da situationer eller dage, hvor alt ikke bare er lutter lagkage, men så må jeg jo bare tænke endnu mere positivt og huske mig selv på, hvor skønt livet er og hvor heldig en person jeg er, fordi jeg har så skønne børn og børnebørn, mine forældre har det godt, min kæreste er en dejlig en osv….eller simpelthen bare, at det er skønt, at solen skinner (og det gør den jo altid oppe bag skyerne, ikke?)

I et stykke tid har jeg fuldt søde Mette Holm på forskellige medier og hun forklarer og beskriver bare så fint og forståeligt i dette her indlæg, hvad vores egne tanker kan gøre for eller imod os, og jeg synes rent faktisk at det er ret læseværdigt. Dette indlæg er på ingen måde ment som sådan noget hjemme-psykologisk noget, men simpelthen en reminder til os alle om at tænke mest positivt og huske at sørge for at vi har glæden i vores liv hver dag, for så tror jeg at vi kommer meget langt, også uden at vi behøver hjælp fra medicin eller dyre psykolog regninger osv….

Jeg fortsætter i hvert tilfælde med at forsøge at finde noget godt i alle situationer, dage, mennesker og  så videre:-)

Dine ord og tanker kan ændre dit mind-set!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.