Sandgaarden

“Den frække bog”

"Den frække bog"
bogen

“Den frække bog” – er en bog som jeg ikke lige havde hørt om før, eller rettere en fotograf som jeg ikke kendte til. I vores fantastiske proces med at indrette Bondehuset var vi adskillige gange hos et lækker butik her i byen son hedder X-act og hvor man kan købe sig til ret fede ting. Der fik vi øje på denne hersens lidt frække bog fyldt med billeder af smukke mennesker, fotograferet af en verdensberømt fotograf…

Helmut Newton er navnet og han er dælme dygtig til at fotografere, især kvinder uden tøj på. Han var tysk-australsk modefotograf, som levede fra 1920-2004 og han var særligt berømt for sine fotografier af nøgne kvinder. Han opvoksede i Tyskland og som jøde valgte han at forlade landet i 1938, hvorefter han boede i bl.a. både Australien og Monaco. Der er udgivet adskillig bøger med hans fotos og vi har blot en enkelt af dem..

Hvad der er fascinerede ved bogen, er at når man bladrer i den, så er billederne så flotte og smukt fotograferet, at man gerne vil se dem alle og tro mig, det er en tyk bog, så det tager lang tid. Det er mega sjovt når vi får gæster, for de går altid i stå ved piedestalen med bogen på, lige udenfor døren;-)

Hvis man er til sjove og finurlige indretnings genstande i sit hjem er dette her en sikker vinder – jeg siger det bare:-)

"Den frække bog"
fin velkomst synes vi

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.