affiliate links | apopro
Livsstil

Apopro – der handler jeg!

Apopro – der handler jeg! Nogle af jer som læser med her, læste måske mit indlæg for et par år siden om det hudpleje mærke, som jeg efterhånden er gået helt over til, nemlig e-cooking. Jeg var så super heldig at få lov at teste produkterne og jeg må bare sige, at jeg stadig er kæmpe fan.

Stadig ecooking-fan

Ligemeget hvad min hud får brug for, så er der noget i ecooking’s produktsortiment, som passer til behovet. Det er enkelt at bruge produkterne. Det er let at finde ud af hvad der lige netop passer til MIN hud.

Jeg bliver virkelig forvirret, når en hudpleje serie tilbyder 4 forskellige dagremer bare til f.eks. hud med aldringtegn. Hvad pokker er aldringstegn? Hvor mange rynker skal man have for at man må/kan bruge den og hvilken en af dem er bedst til min hud?

Sådan bliver jeg aldrig forvirret med ecooking og det er jeg bare pjattet med. Jeg har aldrig været så’n særlig firefløjet, når det kommer til hudpleje. Altså, jeg ved ikke så meget om virkestofferne og hvad de lige gør for mig – og jeg er også lidt ligeglad. Jeg kan så meget andet og vil bare gerne have nogle produkter som virker og er overkommelige i pris.

Alt det opfylder ecooking for mig og derfor hænger jeg stadig på hos Tina og det bliver jeg ved med.

Jeg handler hos Apopro

Anyways! Jeg køber stadig ecookings produkter, men jo ældre jeg bliver, jo mindre gider jeg stå i kø i en butik, for at købe et par krukker creme. Der er nok at rende efter og til hver dag. Derfor er jeg blevet helt vild med Apopro. Er du vimmer hvor er det smart.

Udover at købe receptpligtig medicin derinde, hvilket i sig selv er en stor ting her i huset, så har de samme produkter, som de flest apoteker forhandler og endda flere. Bl.a. kan man købe ECOOKING på Apopro. Det gør jeg så. Mine hudpleje produkter er jo nogen, som bare altid skal være i skuffen eller på hylden i mit badeværelse og som jeg aldrig må løbe tør for.

Ligeså nemt som på andre webshops

Det virker præcist, ligesom at købe alt muligt andet på en webshop og der går max to dage, så er varerne leveret. Cool og jeg elsker det og skal ikke rende til det fysiske apotek eller Matas hele tiden.

Apopro – der handler jeg! Det er simpelthen en af de smarteste webshops, jeg har hørt om i lang tid.

ecooking via apopro
ecooking via apopro

Dejlig aften til dig og god shopping!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.