Livsstil

Glædelig, dejlig sommer mandag i Danmark

Glædelig, dejlig sommer mandag i Danmark
Hygge søndag line-up

Glædelig, dejlig sommer mandag i Danmark skal være min mandags morgen hilsen her fra det smukke skib i Århus! Skule du være ramt af regn i dag, og synes at mandage er noget møg, så minder jeg lige om, at oppe over skyerne, der skinner solen altid, så det er kun et spørgsmål om tid, inden du ser den igen! 

Glædelig, dejlig sommer mandag i Danmark
Bobo holder udkig

Efter en hygge-søndag med F1 på fjerneren, læsning af instruktionsbogen til skibet (bøger! Der er nok cirka 30 forskellige:-)), blogging og udkig til regn og hagl skiftvis med solskin – meget mystik vejr! Men vi hyggede os alligevel g blev enige om, at vi overhovedet ikke kunne tænke os at være nogen som hest andre steder end lige præcis her på skibet med den lille skibshund på sofaen på agterdækket sovende på et lammeskind skiftevis med vattæpperne, mens han med det ene øje på klem bemærker alt hvad der sker på kajen:-)

Love my life og vil ikke bytte med nogen i hele verden. Hvad gik din søndag med?

 

 

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.