Livsstil

Ugens yndlingsfoto

Ugens yndlingsfoto - Bogense Havn
Bogense gammel Havn

Ugens yndlingsfoto må klart være dette her. Det er godt nok taget for snart to uger siden i Bogense ‘gamle’ havn af min svigersøn, men det tæller stadig som ugens bedste, synes jeg:-)

Billedet viser bare hvor smukt Danmark er på sådan en tidlig sommeraften i solnedgangens skær. Som en der elsker havet helt urimeligt meget og trives bedst med havluft i ansigtet og helst også sand mellem tæerne, så kan jeg jo sidde i timer og bare stirre ind i solnedgangen, mens jeg endnu engang føler mig så super privilegeret over at leve og over at have født mine smukke døtre og over at have verdens sødeste kæreste og over at have en dejlig familie, som altid er der for mig. 

Det her billede er føjet til min samling af skønne, skønne billeder som jeg værner om og ofte kigger på, mens jeg mindes hvor og hvornår de blev taget og hvem vi var sammen med lige den dag. Er jeg mon ved at blive gammel, når jeg er begyndt at kigge billeder igennem og mindes…? Skal man have en vis, høj alder for at have lyst til det? Håber jeg sgu godt nok ikke, for jeg nyder det faktisk og gør det jo tit og ofte og især når jeg blogger, men så er det vel helt okay, ik’?

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.