Livsstil

Skyr-morgen-fest!

Skyr-morgen-fest!
i n g r e d i e n s e r

Skyr-morgen-fest! Sådan ser vores morgenmad ud i øjeblikket og det er ikke kun sjovt. Ikke at vi ikke bryder os om skyr, men når vi er lidt tvunget til at spise det, så er det da en anden sag, ikke?

Hvorfor er vi så tvunget??

Jo, simpelthen F O R D I vi har levet over evne i Italien og som en sidegevinst har vi taget nogle kilo på begge to og det er stærkt utilfredsstillende, fordi vi gerne vil være slankere og kunne passe vores tøj, så B U M! Kostomlægning!

Så nu er her skyr-fest hver morgen…Jeg forsøger at varierer det med forskellige frugter og müsli og sådan lidt topping, men det bliver ret hurtigt lidt ensformigt, synes jeg, så næste step må være at variere med forskellige glas og skåle og lave lidt sjov med det, så det ser lidt festligt ud, når vi får det serveret:-)

Læringen må være, at vi fremover liiiige styrer os lidt, når vi er på rejse, for det er eddermame hårdt, når vi kommer hjem og vægten sladrer os lige op i ansigtet. Nu har jeg også sat den ind i skabet indtil den opfører sig ordentligt igen!!

Nå, nu ikke mere pyller fra mig i dag – ha’ en dejlig dag (trods regn) 🙂

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.