Livsstil

Månedens blog anbefaling – Christina Dueholm

Månedens blog anbefaling - Christina Dueholm
C H R I S T I N A D U E H O L M

Månedens blog anbefaling – Christina Dueholm – fordi hun har en fin, fin blog, som hun har udviklet til at være et rigtigt dejligt sted at følge med. Fra at være en smule overfladisk og lidt ligegyldig i starten er hun nu blevet meget mere personlig og lukker os følgere ind i sit liv på en ægte og naturlig måde. Hun udgiver også både almindelige blogindlæg og videoer og har altid konkurrencer og andre fine ting, som det er sjovt at følge med i og så er hun altid med på det nyeste som en af de første bloggere (altså, af alle de som jeg følger i hvet tilfælde)

Især er jeg pjattet med bloggens udseende, som bare tiltaler mig super meget, fordi hun har givet sit univers et helt sødt og meget feminint look, som jeg personligt er ret vild med – tænker nogle gange at hendes mans må drømme i rosa farver;-)

Giv hende lige en chance og følg med hos hende – hun er iøvrigt meget gravid lige nu og det i sig selv er da også en god grund til at følge med, ikke? Små nye verdens borgere er altid fantastiske at følge og når så moderen er en smuk, stilfuld ung kvinde, så bliver det bare ikke bedre:-)

Skal iøvrigt lige sige at dette ikke er noget med reklamer eller annoncer, eller noget, men bare et lille tip til en en superfin blogger, som jeg bliver glad af at læse med hos♥

Månedens blog anbefaling - Christina Dueholm
C H R I S T I N A D U E H O L M

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.