Livsstil

Grundstødt……et kort øjeblik!

image

image

Grundstødt…Det prøvede vi at være i dag og det var ikke sjovt😓

I aftes havde vi lagt en rute fra Faaborg til Åbenrå, men den plotter/navigator, som sidder på det nye skib er ikke den samme, som den på det gamle skib, så derfor blev vi snydt og har åbenbart ikke fået plottet ruten  korrekt ind i forhold til dybder, så midt ude mellem Lyø og Fyn, mærkede og hørte vi pludseligt nogle ryk i skibet, som når man kører over et ujævnt sted på vejen, eller som når der er seriøst meget turbulens over Centralafrika😜

Puha, vi kom til at svede og et kort øjeblik var der panikagtige tilstande, men kun lige indtil vi fik ro på skibet og fik skabt os et overblik, så vi kunne navigere ud på dybt vand igen….

image

Efter lidt roderi kom vi klar af det lave vand og Kaptajnen fik testet det hele og sikret sig, at alt var ok og så gik det ellers videre hjemad mod Åbenrå – en anelse rystede og meget mere opmærksomme resten af vejen😉

Vi regner ikke ed at der er sket store skader, men overvejer at få skibet taget op i  næste uge, for at tjekke, at alt er i orden under vandlinien…

Midt i detskønne, blankevand fik vi en hurtig frokost inden  vi sejlede i havn – det var næsten ikke til at sejle ind fra, så smukt var det derude⚓️⚓️⚓️⚓️

Hvad mon vi skal opleve i morgen?

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.