Rejser

El Convento – skønt sted

El Convento - skønt sted
stilleben

El Convento – skønt sted. Er det ikke bare sjovt, som man nogle gange kan opdage nye steder, som ligger ganske tæt på der hvor man bor, men som man aldrig selv ville have spottet, hvis ikke man havde fået det anbefalet?

Ja, så kan I jo også regne ud, at det jo altså ikke os selv som har fundet stedet, men derimod nogle skønne venner, som anbefalede at vi tog et ‘møde’ der.

Stedet ligger sådan rigtigt spansk på hjørnet af en smal gyde, men hvor alt er så fint og med blomster og hvor man føler at der bliver passet på og holdt i orden – lige sådan som vi også kan lide det. Vi spiste lidt tapas der og fik god vin og en dejlig sludder og havde en virkelig dejlig eftermiddag. Ejeren har netop også åbnet et sted nede på selve promenaden og det hedder det samme og serverer samme tapas og vin, men omgivelserne er helt anderledes og ikke nær s hyggelige, som på det oprindelige sted oppe i Velez-Malaga.

Mens vi sad derudenfor og spiste og snakkede, var jeg lige nødt til at få en rundvisning inde i restauranten og tage en masse fotos af det fine sted, både ude og inde og jeg deler lige nogle af dem med jer her i indlægget, for det kan de godt tåle.

Vi finder hele tiden nye steder hernede eller bliver anbefalet skønne steder og så bare lige for at toppe den, så har vi lige hørt om endnu et nyt sted på Promenaden, som er åbnet. Der må vi hen snart, for vi er jo nysgerrige og skulle nødigt gå glip af noget dejligt mad eller en god tår vin.

Der sker virkelig meget her i området for tiden…Hmmm, bare her ikke bliver alt for overrendt ligesom der er længere mod vest, for det er jo det vi gerne vil undgå[sce emoji=”think”/]

El Convento - skønt sted
gyden
El Convento - skønt sted
flot indretning
El Convento - skønt sted
her er vi så
El Convento - skønt sted
tænderne løber i vand
El Convento - skønt sted
god stemning
kig ud
El Convento - skønt sted
let at finde
El Convento - skønt sted
her er så fint
El Convento - skønt sted
hygger og sludrer

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.