Livsstil

Turen gik til Marselisborg Lystbådehavn og den gik godt…

Turen gik til Marselisborg Lystbådehavn og den gik godt...
Lige ankommet og straks får vi selskab….

I fredags gik turen så endelig til Marselisborg med vores fine, nye, meget store skib! Det blev en rigtig god tur i afslappet tempo og vi havde allieret os med Cilla og hendes far som sejlede med os som supergode hjælpere på vejen. Det er altid dejligt at have ekstra gode folk ombord, når man skal ud i noget nyt med et nyt skib – og her taler jeg virkelig af erfaring, da det jo er anden gang indenfor et år, at vi køber nyt skib!

Turen gik til Marselisborg Lystbådehavn og den gik godt...
Det gik forrygende godt for fuld speed et øjeblik
Frøken Cilla nyder livet ombord

Vi havde skønt vejr hele vejen og turen tog cirka 4 timer, hvor vi nåede at se marsvin, sæler, øer fra en helt ny vinkel og få en lille frokost ombord inden vi anløb havnen i Århus.

Her i begyndelsen har vi fået en temmelig travl plads at ligge på, langskibs, ved en lille mastekranen (der hvor man sætter master på sin sejlbåd, hvis man har sådan en). Dette betyder så at vi f.eks. i går søndag, måtte flytte os to gange fordi nogle skulle have monteret mast på sin sejæbåd. Det er selvfølgeli ikke så fedt, hvis det sker for tit, men mvendt så lærer vi noget nyt hver gang omkring sætning af fortøjninger osv. plus vi lærer en masse mennesker at kende, for snakken går så godt når man skal hjælpes ad med at flytte et skib.

Æbelø fra en ny vinkel
Turen gik til Marselisborg Lystbådehavn og den gik godt...
Snore og fendere i vild forvirring

Jeg tog nogle fotos af den noget besynderlige måde vi var fortøjret på i et par timer i går, sådan at vi kan huske hvordan vi lige gjorde til næste gang;-) Det er bare ikke så nemt at flytte sådan en stor skude som vores og der måtte minimum tre ‘mand’ og nogle ekstra fendere til hver gang.

Nå, men i dag var der fredeligt på kajen og vi fik en stille og rolig formiddag ombord inden vi smuttede på toget på Århus Hovedbanegård for at køre her til Herning og arbejde i morgen, hvor vores nye medarbejder starter – vores bil havde vi jo efterladt herjemme i fredags, da vi  skulle sejle fra Bogense. Det er virkelig længe siden jeg sidst har været på togtur og denne gang var det oven i købet med Skibshunden ombord i sin rygsæt, men det gik perfekt for han sov hele vejen, den lille artige dreng:-)

I morgen eftermiddag er det så retur til Marselisborg, for vi er ret vilde med at være på skibet og har set at vejret bliver pragtfuldt lige om lidt og så er der bare ingen skønnere steder end på fly bridgen ombord med godt med solcreme og køligt rosé;-)

Turen gik til Marselisborg Lystbådehavn og den gik godt...
Og vi fik strøm, men kunne ikke komme fra borde…

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.