Rejser

– og så blev det R I G T I G T varmt!!

- og så blev det R I G T I G T varmt!!
V I E R K L A R

– og så blev det R I G T I G T varmt!! Efter at vi i nogle uger har haft sådan jævn, almindelig spansk vintervejr med 16-22 grader om dagem og kølige nætter, fik vi pudselig 25-28 grader og lune nætter igen!!! Så efter arbejde blev der pakket bil til tur og vi tog lige den lange på 12 kilometer, med vores sædvanlige stop på BEREBERE, dog denne dag også med et lille ekstra pit-stop indlagt sådan efter 30% af turen, da vi gik lidt sukker kolde og blev tørstige, så vi nuppede en cola og et stykke brød, inden vi gik videre…

Her er så skønt lige nu med roser og alle mulige andre smukke blomster i fuldt flor og masser af mennesker på alle cafeer og på promenaden, da det jo er ferietid – også for spanierne. Vi har tiltusket os en en ny stamplads ude på BEREBERE, nemlig på en kæmpe-dobbelt-drømmeseng med et fint lille flytbart bord og hvor Bobo kan hoppe  rundt (uden at blive ædt af kæmpehunde), mens vi drikker kaffen og nyder solen. Og så mødte vi lige sådan en totalt modig fyr i en flyvende paraply på vej hjem igen!!!! – eller hvad det nu hedder, men modig er han i hvert tilfælde og helt utroligt H O T er sporten her på Solkysten!!

Endnu en helt gennem pragtfuld, fantastisk og vidunderlig varm og hyggelig dag under Spaniens sol sammen med min allerdejligste kæreste:-)

- og så blev det R I G T I G T varmt!!
R O S E R
- og så blev det R I G T I G T varmt!!
F Ø R S T E S T O P
- og så blev det R I G T I G T varmt!!
N Y S T A M P L A D S
- og så blev det R I G T I G T varmt!!
H U N D E O V E R A L T
- og så blev det R I G T I G T varmt!!
F R I S K F Y R

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.