Livsstil

Boho – mig eller ej?

F L O W E R P O W E R

Boho – mig eller ej? Jeg har i noget tid flirtet lidt med Boho stilen, men jeg er lidt forsigtig med at gå all-in, for jeg får den der ‘jeg-er-nok-for-gammel’-ting i hovedet, hver gang jeg vender en bøjle med en total lækker kjole i boho-stil:-) Jeg har lige siden min lettere flippede gymnasietid været ret vild med boheme-stilen, men mine jobs og livsstil iøvrigt har aldrig lige ansporet mig til at udleve min ‘hemmelige’ tøjdrøm, så hvis jeg skal nå at flippe lidt inden det er spinlon og kort klip, så må det vel være nu, ikke?

Det seneste jeg har fået i stilen er en aldeles, fantastisk og umanerligt klædelig denim-jakke med påsatte brokadebånd med indvævede guldtråde (den er lige nedenunder) fra spanske Desigual – og den er L Æ K K E R og übersmart til et par tætsiddende hvide jeans og stiletter! Fra samme mærke har jeg kjoler og tørklæder og hver gang vi går gennem Malaga lufthavn, skal jeg liiiige ind og kigge i butikken der. Men det allerbedste er da, at jeg har fundet en Desigual shop i Nerja!! Det er farligt for mig;-) Jeg er blevet helt vild med farverne og stilen og synes bare det tilfører min garderobe noget liv og fest.

Boho stilen er da også sexy og dejlig individuel, eftersom man faktisk kan sætte næsten A L T sammen og let skabe sin egen stil og et fedt resultat, ikke? Elsker kontrasterne mellem de fine stoffer og det grove strik eller de mange smykker af fine, tynde kæder, som tilsammen giver det der lækre luksus boheme look. Skoene og støvlerne er et helt kapitel for sig. Jeg er jo en stiletpige, men alderen og mine fødder har gjort at jeg er nødt til at skifte ofte mellem mit fodtøj, for ikke at belaste mine fødder for meget på de samme steder. Her er det så at den lidt mere afslappede stil med f.eks. flade såler eller wedges kommer ind i mit billede og det er fantastisk, for nu har jeg ikke så ondt i fusserne længere.

Hatte og tasker i ægte boho-still er også bare et hit hos mig og jeg har da også allerede et par hatte, men mangler sådan en toplækker taske i stilen – måske en MK, nu hvor jeg alligevel snart er på vej gennem Malaga lufthavn igen;-)?? Men hvad tænker I – kan man blive for gammel til den stil, hvis jeg nu gør mig umage for ikke at vise for meget hud de forkerte steder og ikke gå i alt for flippet tøj, men liiige balancerer den på kanten af det elegante? Går det så?

 

M I N N Y E Y N D L I N GS F E D S T I L W AU W W

 

L Æ K K E R T M I X P E L S E R O K A Y D E N N E M Å J E G H A’!
Boho - mig eller ej?
S M U K T
N O K L I D T F O R M E G E T S E X E T

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.