Livsstil

Godnat…..og godmorgen!

image

 

Godnat billedet fra i aftes taler helt for sig selv, utroligt smukt ind over Faaborg Riviera🌅

image

Godmorgen billedet fra Faaborg City med de smukke huse….Vi cykler lige straks rundt for at få et sidste kig og for at købe lidt ind til en grillaften i Åbenrå i aften, efter en forhåbentlig dejlig, solrig dag på vandet☀️

Men allerførst, inden vi kan sætte kursen “hjemover”, skal der tankes diesel til de to kæmpe motorer – de to tanke rummer 1000 liter tilsammen, så det tager lige en halv timepris at tanke helt op.

 

Og så er jeg i dag for første gang på Sommertogtet iført hvide jeans! Det er en satsning eftersom jeg ikke tror, at de er hvide ret længe….Altså om bord på et skib, uanset at vi holder alt rent, så bliver alt jo nemt og hurtigt nusset, fordi vi springer på skibet og binder tovværk m.m. og nogle gange skal det gå hurtigt og så er der ikke meget tid til lige at tænke over, at bukserne er hvide😉

Nå pyt, jeg satser som sagt og må så bare skifte senere på dagen…

Hvad skal din dag gå med?

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.