Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 6.

En Skibshunds dagbog - 6.
Puttedyret!

En Skibshunds dagbog – 6.

Uh, hvor jeg elsker min mors og fars seng, bare træls at jeg aldrig må sove der om natten, men så sniger jeg mig bare derop når de er i bad eller ikke lige holder øje med mig, for jeg elsker bløde puder og tæpper og sådan noget hyggeligt noget.

Jeg er også blevet M E G E T vild med andre hunde, og mennesker – både små og store mennesker – og jeg kan faktisk også godt lidt lide de store fugle, som min mor kalder måger og krager. Derude hvor vi bor om sommeren, på et skib, er der S Å mange andre hunde og det er bare vildt fedt, når vi går tur rundt i havnen og jeg får lov st hilse på alle dem vi møder…

En Skibshunds dagbog - 6.
Elsker andre hunde!

 

De små mennesker som jeg bedst kan lide er Izabell og Augusth, mest Izabell, fordi hun godt gider gå med mig i haven i timevis, som jeg elsker, da jeg er helt vild med at ræse rundt i græsset og så er hun så god til at kæle med mig uden at være for vild og hun giver mange godbidder! Hun har selv kun en kanin, som hedder Stampe, men den går også i snor, så måske er det derfor hun er dygtig til at passe på mig…

En Skibshunds dagbog - 6.
Izabell og mig
En Skibshunds dagbog - 6.
Jeg får godbidder, når jeg er dygtig
En Skibshunds dagbog - 6.
Med Izabell i haven og lege i græsset

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.