Livsstil

Vupti – Herning igen og gang i hele huset!

Vupti - Herning igen og gang i hele huset!
Reng og storm i Marselisborg

Vupti – Herning igen  og gang i hele huset! Nå, så stoppede sommeren for en stund og vi skyndte og at pakke vasketøjer og køre til Herning. Så kan vi jo også få arbejdet lidt fra et rigtigt skrivebord, hvilket er fedt nok engang imellem.

Så snart vi var hjemme blev alt båret ind, Bobo luftet og så gik jeg ellers i gang med at vaske, bage rugbrød, lave ingefærshots efter min favorit opskrift fra Valdemarsro, stege ribbenssteg og frikadeller til en lille frokost til os. Det tog resten af dagen og jeg hyggede mig gevaldigt, mens Rene så fodbold og F1 – eller det vil sige, jeg så også lidt sport, for jeg kan jo godt lide både F1 og fodbold, blot i mindre doser;-)

Men hold da op, hvor kan man generere meget vasketøj inklusiv sengetøj og håndklæder, når man også lige har gæster med ombord, men pyt med det, bare vaskemaskinen og tumbleren holder til det, så gør jeg også og jeg kan faktisk rigtigt godt lide alle de huslige sysler – får mig ligesom til at slappe af når jeg sådan tuller rundt og ordner det hele og er yderst tilfreds, når jeg kan se at mine rene og nystrøgne stakke vokser. 

Så var det også lige, at jeg gik igang med Pilates igen og nu skal I jo ikke tro at det er mig på det nederste billede, ingenlunde er jeg kommet dertil – endnu!;-) Ej, men hvor var det da lækkert at give sig selv 45 minutter i fuld koncentration og meditativ tilstand med kroppen i fokus og alle tanker samlet og hver lille bevægelse – kan anbefales!!! 

Vupti - Herning igen og gang i hele huset!
Gang i hele køkkenet
Ingefær shots in the making! Vasketøj over alt!
Vupti - Herning igen og gang i hele huset!
Forholdsvis mange citroner skal presses…
Vupti - Herning igen og gang i hele huset!
– sammen med huslige sysler…
Et mål!

 

 

 

 

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.