Livsstil

Cremoulade til ansigtet – Beauté Pacifique eller Vichy ….

Cremoulade til ansigtet - Beauté Pacifique eller Vichy ....
R E T L Æ K K E R T

Cremoulade til ansigtet –  Beauté Pacifique eller Vichy …. jeg er stadig ikke afklaret. Dette er så I K K E en annonce og jeg får I N T E T for at skriv dette indlæg, heller ikke engang en lille prøve på cremerne, nej, jeg skriver simpelthen bare af ren og skær interesse for min hud! Ikke at det er verdens største opgave, at finde et godt crememærke, for når alt kommer til alt handler det vel bare om at huden ikke tørrer ud og bliver passet med et eller andet, ikke alt for giftigt.

M E N når det så er sagt, så kan jeg jo alligevel ikke lade være med lige at undersøge lidt på de forskellige mærker og sammenligne og læse lidt igen og skifte til et andet mærke og så videre…. Kender I det eller I typerne, som bruger det samme hver dag år ud og år ind? Jeg har bare hørt og læst at det er godt for huden at skiften engang imellem, men hvad ved jeg og det er så derfor jeg spørger jer, som måske kan give mig nogle guldkorn at arbejde videre med:-)

For at jeg kunne sammenligne de to mærker har jeg brugt noget creme som ligner hinanden i effekt, men jeg er jo ikke skønhedsekspert, så det ville være lækkert om jeg kunne få lidt input fra jer derude til hvad der er bedst og mest ugiftigt og alt det der….?

 

O G S Å R E T L Æ K K E R T
Cremoulade til ansigtet - Beauté Pacifique eller Vichy ....
C R E M E P A R A D O X E
S O M F L Ø D E S K U M

 

2 Comments

 • Eva

  Forbrugerbladet Tænk fra oktober har en test og en artikel om creme. Den kan sikkert lånes på biblioteket, måske ses på deres hjemmeside.
  Som jeg husker den var stort set alle cremer lige gode, bortset fra to som havde problematiske stoffer, den ene var Avene, så fordi et produkt sælges på apoteket, er det ikke ensbetydende med, at det ikke indeholder problematiske stoffer.
  Min egen erfaring siger genetisk arv og minus sol. Den store Østerbroundersøgelse viste, at de. der havde færrest rynker, havde D-vitaminmangel, sandsynligvis fordi det ikke var soldyrkere og ikke at de undgik D-vitaminer.

  • admin

   Tak for input om TÆNK! Sjovt, at du nævner Avene, for jeg har brugt det engang og ikke haft de bedste resultater – noget med nogle underlige udslæt os sådan noget og har selv tænkt, som du siger at blot fordi noget handles på apoteket er det ikke nødvndigvis det bedste:-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.