Livsstil

Ugens anbefaling til god læsning i blogland…

 

Ugens anbefaling til god læsning i blogland...
Uden ord…

En anden blogger, som jeg har fulgt i mange år nu – ja lige siden jeg selv startede min første blog for 4 år siden er hende her, Blondinbella. Hun er en svensk blogger, som har levet af bloggeriet siden hun var teenager og hun har dælme gjort det godt. I dag er hun gift, har to små børn og flere forskellige virksomheder som hun driver enten alene eller sammen med andre bloggere og så er hun gift med en svensk sanger og musiker.

  • og sidst men ikke mindst, så har hun en ADHD diagnose, så hendes præstation må da vist siges at være dobbelt så fantastisk, da hun jo har nogle ekstra udfordringer i hverdsgen, som hun iøvrigt takler helt fænomenalt.

De to unge mennesker gør det bare fantastisk og er nogle super rollemodeller for andre unge mennesker som gerne vil være sin egen chef. De er unge og amukke og har de yndigste børn, Gillis og Sally, og jeg tænker at du godt kan lide at læse med hos dem – check lige bloggen og et indlæg lige her.

Smukke verden…

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.