Livsstil

Turbo-torsdag – Jiiihaaa!!!

Turbo-torsdag - Jiiihaaa!!!
S H A P E S

Turbo-torsdag – Jiiihaaa!!! I dag bliver hæsblæsende, det ved jeg allerede inden den rigtigt er kommet i gang:-)

Jeg starter med et besøg hos min skønne negle-pige Anette for at få opdateret på mine jule-røde negle. Ved I forresten godt at det kun er kvinder, som hviler i sig selv, der tør gå med røde negle ‘on a daily basis’? Eller meget vrede kvinder???? WTF?!!! V R E D!!! Hvem har nu overtænkt igen?? Tror jeg nupper den første teori, om nogen… Nå, men altså først negle tjek, så i bilen med kursen sat mod Århus og Bobo’s frisør, Helle, som skal tune ham op inden Ture går til Spanien igen. Han glæder sig, for hos Helle bor Dixie også og hun er en skøn, skøn pudel pige, som Bobo elsker at lege med:-)

Mend Lækkermåsen er til frisør smutter Rene og jeg lige ned i Marselisborg Havn og ser til “Susie” og skifter fugtposer i de dersens aggregater, som skal sørge for at der ikke kommer mug og skimmel hen over vinteren.

Så tilbage til Herning og kl. 17.30 er vi inviteret til middag hos Mellembarnet (i aftes var vi hos Yngstebarnet) til julegave-bytning og hygge.

Jo, jo, vi keder os skam ikke;-) BTW! Hvilken negle-shape er den flotteste p.t.??

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.