Livsstil

“Susie” har aldrig været så smuk som lige nu!

image
Agterdækket er smukt, smukt

“Susie” har aldrig skinnet så flot og været så smuk som lige nu! Vi har brugt hele den lange dag på at vaske, pudse og polere hende, så hun nu er så smuk som nogensinde tidligere….

I den forbindelse kan jeg da godt komme med et par tips og tricks, hvis nogen skulle ,angle i forbindelse med pudsning og polering af forkromede og glas overflader! Tillader faktisk at kalde mig selv for en slags ekspert på området efterhånden;-)

Der er en helt bestemt grund til at vi har været ekstra i sving, men den grund vil jeg ikke komme nærmere ind på i dag, blot sige at du hører nærmere senere:-)

image
Elsker teaktræ på skibet
image
Klart som glas, hø hø

Der er blevet vasket dæk med brun sæbe, pudset ruder ude og inde, støvet af, pudset crom og messing, gjort badeværelser rene, lagt rent sengetøj på i alle kahytter og jeg kunne blive ved, men det skal jeg lige skåne jer for.

image
Rapperne er linet op
image
Vores orkide ombord er smukkest nu

Efter denne her dejlige og arbejdsomme dag fortjente vi lidt forkælelse, syntes vi i hvert tilfælde selv og klokken 16 pakkede vi Skibshunden i rygsækken og spadserede op i Åbenrå by, nærmere bestemt til Cafe Butler, vores favoritsted her i byen, for at spise lide lækkert og nyde et dejligt glas rose inden vi går tilbage og sætter os foran tv’ et for at se en god film inden Vi skal tidligt i seng, for vi skal tidligt op i morgen.

image
Alt skinner som ‘katteskidt i måneskin’
image
Udpluk fra ugens buket

Til slut vil jeg sende et kæmpemæssigt, stort TILLYKKE til min lille mor i Skagen, som i dag fylder år!!!❤️❤️❤️

Vi skulle have været deroppe i denne weekend og havde allerede bestilt hotel, men noget kom op, noget som ikke kan ændres eller udsættes, så Skagen og Momse må vente til vi lige får et par dage fri, forhåbentligt inden alt for længe. Men hvis alt går galt, så går et af denne sommers togter jo mod Skagen og det ser vi meget frem til. Det bliver en lang tur helt hernede fra Åbenrå, men vi glæder os allerede til turen.

Dejlig aften til alle!

 

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.