Livsstil

Søndags-arbejds-hygge!

S T E G E N E R I O V N E N

Søndags-arbejds-hygge! Hvem opfandt lige det der med at søndage er langsomme dage med tid til Netflix og TV eller gåture i det smukke efterårsvejr eller bare slet og ret en søndag U D E N aktiviteter? Jeg vil godt lige veksle et par ord med vedkommende som fandt på søndags-konceptet, for her hos os eksisterer det ligesom overhovedet ikke – i hvet tilfælde ikke i dag!!!

Min dag starrtede T I D L I G T – altså inden 8.00 – PÅ EN SØNDAG!!! I tell you, vi har begge været i gang siden “solen” stod op, eller, nej siden regnen fortsatte med at sile ned. Det er jo som at gå i brusebad med fuld påklædning! WTF!! S meget regn plejer der da ikke at komme, eller gør der?

Nå, anyways, min dag har stået på indkøb af nye planter til kontoret, montage af samme – vasketøj i rå mængder efter vores skønne til til Spanien, hvorfra vi kom hjem i torsdags. Så er her blevet stegt ribbensteg, som allerede næsten er spist! Samtidig med vasketøj og flæskesteg har jeg ud pakket, tilsluttet og installeret ny printer på kontoret og den vil sgu ikke scanne, så jeg er lige nu i gang med at skriv dette blogindlæg, mens jeg venter på at få en knaldgod ide til hvad der mon kan været i vejen med min opsætning?:-)

Ovni det hele har jeg ogaå lig begået en Powerpoint præsentation, som skal bruges i morgen til et møde! S A G D E du ‘søndagshygge’???? Ved ærligt talt ikke om jeg når det i dag, men jeg kunne da godt tænke mig at slæng mig i sofaen til en fodboldkamp eller noget……

Har I holdt søndagen hellig??!!

 

Søndags-arbejds-hygge!
P R I N T E R I N S T A L L E R E T
P P T T J E K !

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.