Livsstil

Slowwww søndag her i huset

Slowwww søndag her i huset
F O R Å R P Å V E J?

Slowwww søndag her i huset – det er hvad der står på programmet denne her søndag. Jeg har dog lige et opdateringsprojekt i huset, som jeg meget gerne vi have færdig inden jeg kaster mig på ryggen på sofaen og før allerførste gang i 2 år blænder op for Homeland på Netflix -Tænk, at jeg nogensinde skulle komme ti at se Netflix igen! Det havde jeg ikke troet, for jeg har bare haft A L T for meget at rive i til at jeg kune få så meget ro på mig selv at jeg med god samvittighed syes jeg kan slappe den foran skærmen i længere tid ad gangen – højst noget med noget Debatten eller News;-) Faren ved at jeg nu igen kaster mig over Homeland består jo i at jeg ikke kan slippe den pokkers gode serie, førend den er slut og så får jeg ikke lavet en skid så længe det står på – det er lidt ligesom at være afhængig af stoffer eller noget!

Mit opdateringsprojekt er næsten slut og nu ligner omgivelserne sig selv igen – tjek!

Min garderobe er tjekket og heldigvis var der kun ganske få stykker tøj, som jeg ikke længere vil have i mit sortiment = billigt, for så får jeg ikke lyst til at købe nyt, da jeg har fundet en del, jeg havde glemt jeg havde….Kender I ikke godt det der med at man finder noget med prismærker og alt muligt og slet ikke husker hvor eller hvornår det er købt? Sådan noget fandt jeg et par stykker af i min garderobe og nu glæder jeg mig bare helt vildt til det bliver mere forår, for det er jo selvfølgeligt tøj til lunere vejr. 

Eller ikke noget særligt på denne her søndag – hvad med dig???

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.