Sandgaarden

Pavillon/drivhus/orangeri – kært barn

Pavillon/drivhus/orangeri - kært barn
o r a n g e r i e t N U

Pavillon/drivhus/orangeri – kært barn har mange navne…men vi foretrækker nok orangeri, fordi vi planlægger at bruge den flotte pavillon der er ude på landet hvor vi skal snart skal bo i Bondehuset, som en blanding mellem plante opbevaring og drivhus og så også som en forlængelse af stuen. Vi vil gerne indrette den super hyggelig og brugs venlig, så jeg har googlet og pinterested og fundet en stil, som er lige spot on, den stemning vi gerne vil fremtrylle derude.

Orangeriet er en pavillon i den der klassiske havepavillon stil, helt hvid med sort tag (kan man male sådan en sort??) lidt som billedet lige herunder, bare større. Midt i rummet er plantet en vin, som allerede er pænt stor. Den må vi nok flytte, da den tager en masse plads op for møbler, men den kan nok også godt overleve i køkkenhaven, tænker jeg….

Der skal være et lounge-sæt i sandfarver, men en masse grønne planter og om sommeren lyserøde pelargonier, som jeg er helt pjattet med fordi de minder mig om mit dejlige Skagen:-) Farverne og stemningerne på de billede jeg har fundet på nettet (herunder) er dem jeg bedst kan lide og de giver en flot sammenhæng med det øvrige hus, som også er meget råt træ og hvidt blandet med noget gammelt. Vi får for eksempel vi to vintønder udendørs, som jeg sagtens kan bruge til noget fedt…

Men er der andre gode ideer, som jeg bare ikke har fundet endnu???

f i n t e l s k e r p e l a r g o n i e r b l ø d t o g l æ k k e r t
Pavillon/drivhus/orangeri - kært barn
n æ s t e s o m m e r
Pavillon/drivhus/orangeri - kært barn
l i g e o s
m o n d e r e r p l a d s?

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.