Sandgaarden og haven

Pavillon/drivhus/orangeri – kært barn

Pavillon/drivhus/orangeri - kært barn
o r a n g e r i e t N U

Pavillon/drivhus/orangeri – kært barn har mange navne…men vi foretrækker nok orangeri, fordi vi planlægger at bruge den flotte pavillon der er ude på landet hvor vi skal snart skal bo i Bondehuset, som en blanding mellem plante opbevaring og drivhus og så også som en forlængelse af stuen. Vi vil gerne indrette den super hyggelig og brugs venlig, så jeg har googlet og pinterested og fundet en stil, som er lige spot on, den stemning vi gerne vil fremtrylle derude.

Orangeriet er en pavillon i den der klassiske havepavillon stil, helt hvid med sort tag (kan man male sådan en sort??) lidt som billedet lige herunder, bare større. Midt i rummet er plantet en vin, som allerede er pænt stor. Den må vi nok flytte, da den tager en masse plads op for møbler, men den kan nok også godt overleve i køkkenhaven, tænker jeg….

Der skal være et lounge-sæt i sandfarver, men en masse grønne planter og om sommeren lyserøde pelargonier, som jeg er helt pjattet med fordi de minder mig om mit dejlige Skagen:-) Farverne og stemningerne på de billede jeg har fundet på nettet (herunder) er dem jeg bedst kan lide og de giver en flot sammenhæng med det øvrige hus, som også er meget råt træ og hvidt blandet med noget gammelt. Vi får for eksempel vi to vintønder udendørs, som jeg sagtens kan bruge til noget fedt…

Men er der andre gode ideer, som jeg bare ikke har fundet endnu???

f i n t e l s k e r p e l a r g o n i e r b l ø d t o g l æ k k e r t
Pavillon/drivhus/orangeri - kært barn
n æ s t e s o m m e r
Pavillon/drivhus/orangeri - kært barn
l i g e o s
m o n d e r e r p l a d s?

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.