Livsstil

Papir kalender eller digital kalender….?

Papir kalender eller digital kalender....?
D E N S K A L V Æ R E M I N

Papir kalender eller digital kalender….?

Læste lige på News en artikel om papirkalenderens genvundne popularitet, som virkelig undrer mig i første omgang. Det er sådan at de dersens Mayland kalendere, som jeg selv havde i gymnasiet, de er på vej tilbage igen efter nogle år med nedgang. Eksperterne mener at det er en modreaktion på den omfattende digitalisering og det tror jeg da også, er helt rigtigt.

Men hvor er det morsomt, for jeg har i flere år drillet mine studerenede døtre, når de liiiige skulle i boghandlen for at købe en ny spiral kalender til skolestart – fattede det ikke, når man nu har både iPhone, iPad og laptop med indbygget kalender…..Selv bruger jeg mine digitale kalendere og gider bare ikke rende rundt med en papirkalender i tasken, hvor der i forvejen er A L T for meget grej;-)

Ved nærmere eftertanke kan jeg godt forstå, at de unge mennesker går tilbage til spiralkalenderen, for kan I ikke huske hvor hyggeligt det var at dekorere sin kalender udenpå og sætte klistermærker på og billeder af venner eller kærester. Når året så var omme, så hade man det hele som en slags scrapbog og gemte den i årevis og kiggede i dem ind imellem for lige at huske den fantastiske studietid:-) Eller var det bare på mit gymnasium, at vi var så pjankede?

Hmmmm, kan godt se romantikken og overvejer nu meget kraftigt at købe en papirkalender igen og gå med på retro-trenden – men så skal det dælme være en Vuitton!!

Hvad gør I? Bruger i stadig Mayland eller er I gået all-in på digitale kalendere…?

Papir kalender eller digital kalender....?
K L A S S I K E R E N

2 Comments

  • Pia

    Har brugt digital kalender i årevis, men fik en papirkalender af min svigerdatter, så den er straks taget i brug. Faktisk ret hyggeligt med sådan en lille sag i tasken – og så er denne her indbundet i palmeblade, og et minde om søn og svigerdatter i Brasilien 🙂

    • admin

      Ejjj, hvor fint, så giver det også en helt anden mening at gå med den i tasken, ikke? Jeg har nu også besluttet at købe mig en når jeg kommer til Danmark igen, for den må gerne være på dansk;-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.