Livsstil

Nyt udstyr til os med høns og have

Nyt udstyr til os med høns og have
m e d i n d e r s o k k e r

Nyt udstyr til os med høns og have var hvad der ventede på os den anden aften/nat da vi ankom fra en lille måneds ophold i Spanien. Et par dage for vi skulle rejse hjem bestilte jeg online nye G U M M I S T Ø V L E R til os begge plus træsko!!!

Hold nu kæft altså – vi har fået træsko! Aner simpelthen ikke hvad der sker for mig, men jeg synes faktisk de er überlækre og super praktiske, når vi lige skal smutte ud i garagen eller ud med Bobo eller måske ned i køkkenhave efter persille!!!

Gummistøvlerne er et must også selvom man ikke bor på landet, men de seneste par år har jeg ikke haft nogen, da vi jo har boet i et byhus U D E N anden have end en gårdhave med brosten. Men nu, nu har jeg endelig fået mig et par fine nogen og med indersokker endda og Rene har også fået et par i den rigtige  godsejer-grønne farve og han er godt tilfreds. Det er vel egentligt også mest praktisk med gummistøvler når man skal fodre høns tænker jeg, eller….?????? Anyways – nu kan det bare regne kan det, for vi glæder os ti vandpytter!!!

Nyt udstyr til os med høns og have
g o d s e j e r g r ø n n e
Nyt udstyr til os med høns og have
m e d z i p p e r
Nyt udstyr til os med høns og have
r e t r o

3 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.