Livsstil

Nyt udstyr til os med høns og have

Nyt udstyr til os med høns og have
m e d i n d e r s o k k e r

Nyt udstyr til os med høns og have var hvad der ventede på os den anden aften/nat da vi ankom fra en lille måneds ophold i Spanien. Et par dage for vi skulle rejse hjem bestilte jeg online nye G U M M I S T Ø V L E R til os begge plus træsko!!!

Hold nu kæft altså – vi har fået træsko! Aner simpelthen ikke hvad der sker for mig, men jeg synes faktisk de er überlækre og super praktiske, når vi lige skal smutte ud i garagen eller ud med Bobo eller måske ned i køkkenhave efter persille!!!

Gummistøvlerne er et must også selvom man ikke bor på landet, men de seneste par år har jeg ikke haft nogen, da vi jo har boet i et byhus U D E N anden have end en gårdhave med brosten. Men nu, nu har jeg endelig fået mig et par fine nogen og med indersokker endda og Rene har også fået et par i den rigtige  godsejer-grønne farve og han er godt tilfreds. Det er vel egentligt også mest praktisk med gummistøvler når man skal fodre høns tænker jeg, eller….?????? Anyways – nu kan det bare regne kan det, for vi glæder os ti vandpytter!!!

Nyt udstyr til os med høns og have
g o d s e j e r g r ø n n e
Nyt udstyr til os med høns og have
m e d z i p p e r
Nyt udstyr til os med høns og have
r e t r o

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

3 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.