Livsstil

Nyt udstyr til os med høns og have

Nyt udstyr til os med høns og have
m e d i n d e r s o k k e r

Nyt udstyr til os med høns og have var hvad der ventede på os den anden aften/nat da vi ankom fra en lille måneds ophold i Spanien. Et par dage for vi skulle rejse hjem bestilte jeg online nye G U M M I S T Ø V L E R til os begge plus træsko!!!

Hold nu kæft altså – vi har fået træsko! Aner simpelthen ikke hvad der sker for mig, men jeg synes faktisk de er überlækre og super praktiske, når vi lige skal smutte ud i garagen eller ud med Bobo eller måske ned i køkkenhave efter persille!!!

Gummistøvlerne er et must også selvom man ikke bor på landet, men de seneste par år har jeg ikke haft nogen, da vi jo har boet i et byhus U D E N anden have end en gårdhave med brosten. Men nu, nu har jeg endelig fået mig et par fine nogen og med indersokker endda og Rene har også fået et par i den rigtige  godsejer-grønne farve og han er godt tilfreds. Det er vel egentligt også mest praktisk med gummistøvler når man skal fodre høns tænker jeg, eller….?????? Anyways – nu kan det bare regne kan det, for vi glæder os ti vandpytter!!!

Nyt udstyr til os med høns og have
g o d s e j e r g r ø n n e
Nyt udstyr til os med høns og have
m e d z i p p e r
Nyt udstyr til os med høns og have
r e t r o

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

3 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.