Livsstil

Nu er dagen til ende…og fra kontoret jeg går:-)

Nu er dagen til ende...og fra kontoret jeg går:-)
M I T M Å L

Nu er dagen til ende…og fra kontoret jeg går:-) Det er sgu vist ved at blive en (dårlig) vane at jeg arbejder lige til jeg smækker hovedet på puden…men på den anden side, så har jeg vist engang sagt , at mit mål er at skabe mig et liv, som jeg ikke har brug for at holde ferie fra!! Så derfor! (Iøvrigt fandt jeg engang citatet ovenfor et sted på nettet og jeg har haft det lidt som et mantra lige siden, kender dog kke manden som sagde det, men pyt med det).

Jeg elsker mit liv med arbejde og fritid blandet sammen, med tid til det hele (hmmm – der er jeg vist ikke helt endnu;-)) og med hjertet med i alt hvad jeg laver og mest af alt med friheden til selv at tilrettelægge min dag – hver dag.

Hvordan har du tilrettelagt D I T liv? Er du tilfreds og uden stress?

2 Comments

 • jette

  Hvor har du en dejlig blog, jeg læser den af og til og kan glæde mig over alle dine skønne billeder og dit dejlige liv sammen med din kæreste + familie. Det er bare lykken, når vi kan forme vores liv, som vi ønsker.

  Sådan gik det også for mig indtil jeg mistede min elskede mand og vores 2 børn deres far. Det er ved at være en hel del år siden og meget er sket i mit liv på godt og ondt, men vi kommer bare aldrig over det, mine børn var 9 og 7 (2 drenge) – det har været hårdt at være alene og samtidig være både mor/far, det er ikke muligt, men livet går videre, men jeg ville ønske, at jeg havde haft min elskede mand og drengene deres far, men sådan skulle vore liv ikke være, så vi har heldigvis nogle dejlige minder.

  De bedste ønsker
  Jette 🙂

  • Tina Nymann

   Åhh, hvor er jeg ked af at høre om dit store tab og hvor vil jeg ønske at du også må finde lykke igen wngang, når du og dine er klar til det:-) 1000 varme hilenser og kram

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.