Sandgaarden

Noget om muldvarper…små djævle!

Noget om muldvarper...små djævle!
smukt ikke?

Noget om muldvarper…små djævle!

Se lige hvor smukt her er, hvor smuk en græsplæne vi har (normalt) og hvor fredfyldt her ser ud.

Men sådan er det ikke lige nu – lige nu er her krig, borgerkrig på Sandgaarden! Nej, ikke borgerkrig, for muldvarper er ikke borgere på vores matrikel, de er skade dyr og skadedyr skal bekæmpes med alle midler. Jeg har sgu altid grinet ad folk, som jagede katte, rotte og andre dyr (læs: skadedyr) for vi burde jo alle kunne være her side om side i fred og fordragelighed.

Men det kan vi åbenbart ikke! De her satans små djævle har besat vores græsplæne og de går aldrig hjem… Nu har vi købt flere våben og endelig lykkedes mig at fange to af de små banditter i muldvarpesakse, adrrr, men jeg gjorde det sgu.

Det er bare ikke nok for de huserer stadig. Nu har vi så købt sådan nogle spyd som siger en pisseirriterende bip-lyd hvert 20. sekund og har placeret 8 af de her spyd rundt om i haven – det hjælper ikke!!!

Det sidste nye træk her fra Headquarter er noget gift af en art, karbid, som kommer med posten en af dagene. Jeg er ikke meget for det, men omvendt gider jeg heller ikke skvatte i de huller som de der små djævle har gravet i vores græsplane – så come on, nu er her krig og vi vinder!!!

Noget om muldvarper...små djævle!
min første
Noget om muldvarper...små djævle!
sådan!
Noget om muldvarper...små djævle!
vores plæne lige nu
Noget om muldvarper...små djævle!
virker engang imellem

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.