Sandgaarden

Mere walk-in inspi til Bondehuset

Mere walk-in inspi til Bondehuset
d e t t e?

Mere walk-in inspi til Bondehuset var der for eksempel på programmet i dag, hvor vi alligevel var i Holstebro og lige nåede at smutte indenfor hos unoform for at få inspiration til vores walk-in. Som jeg tidligere har skrevet om, er det er ret stort og fint rum, som vi inddrager til walk-in, så løsningen skal bare være lige i ‘skabet’ – so to speak;-)

Vi er ved at få lavet en løsning og venter spændt på at se tegningen, men i mellemtiden er det jo ok at få flere gode ideer til, hvordan vi sådan mere detaljeret vil have løsningen til at se ud og der er unoform altså geniale og har nogle superfine detaljer, som vi da lige lånte lidt fra plus at jeg fik øje på nogle herrefede lamper, som jeg da godt kunne se i min garderobe;-)

Jeg er helt pjattet med glashylderne stadigvæk og håber at kunne få dem i den løsning vi nu end vælger, men hvis det ikke er muligt, så klarer jeg mig nok uden. Det vigtigste er at vi får lavet et fedt rum, som vi vil elske at være i og hvor vi kan sidde komfortabelt mens vi klæder om og hvor jeg let kan få overblik over alt, så det bliver lettere at få brugt A L T sit tøj. Som det er nu er der en masse som bare ligger bagest eller hænger til opbevaring og som vi derfor glemmer at bruge og det er rigtigt øv.

Vi glæder os helt tosset til vi går i gang med indretningen og forleden da vi kom hjem fra Spanien stod der flere papæsker med lækkert indhold klar til os, men mere om det i et andet afsnit:-)

Mere walk-in inspi til Bondehuset
e l l e r d e t t e ?

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.