Livsstil

ecooking – seneste opdatering på min hud

ecooking - seneste opdatering på min hud
L Æ K K E R I E R

-I samarbejde med ecooking– 

ecooking – seneste opdatering på min hud er en op følger på indlæggende om det her super lækre mærke, som jeg først fik kendskab til for et par måneder siden og som jeg siden har været helt vild med. Jeg indledte i januar et samarbejde med ecooking om at teste deres produkter og jeg må bare sige, at nu hvor jeg har brugt cremerne og de andre ting i snart to måneder, ja, så er jeg stadig pjattet med det hele og fortsætter med at købe det. Hvis du ikke har læst om ecooking her hos sig tidligere kan du indhente det forsømte her, her, her og her, for eksempel.

Min hud i ansigtet er levet noget finere, ikke at jeg har haft en problemhud, men tidens tand og så videre gør jo sit, men siden jeg er begyndt at derma rulle et par gange om ugen, absorberer min hud bare de gode cremer meget bedre og min hud er blevet friskere at se på og føles blødere.

Jeg er netop startet på ecooking bodycreme, som dog ikke er en del af vores aftale, men jeg var bare nødt til at købe den og komme i gang, når nu de andre produkter er så gode og indtil videre lever den fuldstændigt op til mine forventninger, som var ret høje, eftersom jeg er så begejstret for de andre produkter. Multibalm er et andet af mine favoritprodukter, som jeg bruge til A L T lige fra tørre læber her i solen til arrene under mine bryster, som er blevet blødere og finere efter to måneders brug – og så er alle produkterne bare ikke særligt dyre i forhold til effekten, win-win!!

Sååååå, hvis du går og overvejer et nyt mærke til din daglig hudpleje, så kan jeg stadig anbefale ecooking, som passer perfekt også til ældre hud (F… skrev jeg lige det?!!) Anyways! Prøv det – jeg ved I vil elske ecooking (link til forhandlere af mærket) lige så meget som jeg gør:-) God fornøjelse!!!

ecooking - seneste opdatering på min hud
G O D E K A P S L E R
ecooking - seneste opdatering på min hud
D E R M A R U L L E R E N + S U P E R S E R U M
ecooking - seneste opdatering på min hud
T I L B A D E T
ecooking - seneste opdatering på min hud
U N I V E R S A L C R E M E N
ecooking - seneste opdatering på min hud
N Æ S T E Ø N S K E

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.