Livsstil

Knapt så meget stiletter…

Knapt så meget stiletter...
de røde

Knapt så meget stiletter…

Jeg troede aldrig, ALDRIG, at jeg skulle komme hertil, hvor jeg faktisk kan lide at gå i flade sko! Som tiden går og jeg bliver ældre, tænker jeg mere og mere på fornuftigt fodtøj. Kæft, hvor lyder det gammelt, ik’?

Der er selvfølgelig lige den her med at jeg brækkede ryggen for noget tid siden og den efterfølgende genoptræningsperiode har da lige vist mig, hvor vigtigt det er at gå i fornuftigt fodtøj. Det har været en laaaannnggg, trælsom tid, som virkelig har krævet energi, men nu lysner det…

Ja, nu er det en ny tid og jeg arbejder med mig selv og de pokkers stiletter. Jeg elsker simpelthen den holdning man får, når man er oppe på hælene, alt tøj gør sig flottere med høje hæle under og jeg synes det er knapt så flatterende, når man trasker der ud af i et par flade. Ved godt at ikke alle trasker, nogle har faktisk en rigtig pæn gang, men jeg trasker….

Men ved I lige hvad? Min intensive træning har dælme givet mig en anden gang, selv i flade sko! Jeg går pænere nu end nogensinde før. Det er noget med at sener og muskler i benene bliver korte, når man går i stiletter hele tiden og de sener og muskler har jeg nu fået trukket længere ved min træning. Det er sådan set ikke noget hokus-pokus træning, som har hjulpet mig – bare pilates med et twist.

Når jeg nu shopper fodtøj, går jeg efter de mærker, som laver nogle lidt sundere, høje hæle og i øvrigt de som bare laver godt fodtøj. Det er slut med at købe billige sko, som ser flotte ud, men har en dårlig form eller som er lavet af kunstige materialer og derfor ikke giver sig efter fodens form. Jeg er pjattet med Sargossa, Giuseppo Zanotti, Hispanitas og andre lignende. Jeg har faktisk skrevet lidt om det tidligere, men nu går jeg udelukkende efter de her gode mærker. Fælles for de her mærker er, at de også laver nogle mega flotte, flade sko eller sko med lavere hæle, som stadig er elegante og feminine – tjek selv lige efter!

Jeg er ikke betalt af de her mærker (men gad da godt;-), men bare utroligt begejstret♥

Knapt så meget stiletter...
de allerbedste
Knapt så meget stiletter...
lækker farve og bedre gå komfort
Knapt så meget stiletter...
de lidt for høje

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.