Livsstil

Kig med hos hende her!

IMG_1512

Jeg er jo sådan en blogger, som læser ubeskriveligt mange andre bloggeres indlæg hver dag og eftersom jeg interesserer mig for alt mellem himmel og jord, så spænder mine favoritter lige fra madblogs, over indretningsblogs til strikkeblogs….bare for a tage et par eksempler. En af de kvinder som jeg har fulgt længst er Liselotte, som har bloggen med det finurlige navn Slagt en hellig ko. Hun er bare så levende i sine indlæg og lidt selvironisk og hudløst ærligt og det sætter jeg stor pris på. 

Bloggen handler mest om strikkerier og garn, men også og feriedestinationer, deres hund og meget mere og så har hun og hendes mand en garnbutik med tilhørende webshop, hvor der altid sker rigtigt meget. Da hun er uddannet grafiker er layoutet på både webshop, facebooksider og blog bare så lækre og det blandet med at hun skriver om alt muligt hverdagsagtigt på den der ærlige måde, gør jo at jeg slet ikke kan lade være med lige at se, hvad hun har skrevet i dag…

Prøv lige selv at følge hende og se om ikke jeg har ret:-)

d42c74e5bb6c6c5d30fcc000f3b7a7a4

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.