Livsstil

Jeg har købt babytøj!!!

Jeg har købt babytøj!!!
i v o r e s c e n t e r

Jeg har købt babytøj!!! Jeg kunne ikke styre mig længere! Da mine egen piger var små var de altid i matchende sæt og med hår sløjfer og laksko, som jeg tidligere har fortalt om og jeg elsker når små babyer og børn er klædt på som den alder de har. Derfor har jeg altid gået langt for at få fat i lige det som jeg mente var perfekt og dengang var der ikke webshops eller noget, så det var noget med at få bud med, når nogen var udenlands eller selv købe godt ind, når vi var i syden. Det er altså som om de bare er lidt bedre til det med børnetøj dernede i varmen. Tøjet er i yndige farver og lækre materialer modsat det som de fleste køber herhjemme, som er i alle mulige pangfarver og i bomuld, bomuld eller økologisk bomuld…..?!

Jeg  har jo allerede, da jeg var med dernede den allerførste gang fundet de bedste butikker med børnetøj, så jeg var rimeligt målrettet denne gang inden vi rejste hjem. Der blev købt lyserødt selvfølgelig og neutral farve (da ingen kender kønnet på den anden baby endnu).

Butikken jeg handlede i hedder Mayoral og har en webshop, men de sender desværre ikke til Danmark, så jeg kommer nok til at slæbe en del poser med retur i flyet fremover;-)

Er det ikke bare de cuteste ting de har??

Jeg har købt babytøj!!!
h u n b l i v e r f i n
Jeg har købt babytøj!!!
n u t t e t
Jeg har købt babytøj!!!
y e s !!!
Jeg har købt babytøj!!!
j a m e n, a l t s å…
Jeg har købt babytøj!!!
l æ k k e r t
Jeg har købt babytøj!!!
a m e n, v e d d u n u h v a d

 

Jeg har købt babytøj!!!
n æ s t e å r
Jeg har købt babytøj!!!
c o o l
Jeg har købt babytøj!!!
f a k e f u r
Jeg har købt babytøj!!!
d e m i n d s t e j e g h a r s e t
Jeg har købt babytøj!!!
s k ø n b u t i k

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.