Livsstil

Hvor ærlig og privat skal man være på bloggen…?

Hvor ærlig og privat skal man være på bloggen...?
N E M L I G

Hvor ærlig skal man være på bloggen…?

Lad mig bare slå det H E L T fast med det samme, at jeg mener man skal være 100% ærlig! Når jeg taler med andre mennesker om, at jeg blogger, så kommer vi altid på et eller andet tidspunkt til emnet: Ærlighed på bloggen og dermed på de sociale medier, idet vi bloggere jo som regel har linket vores blog op med diverse sociale medier, således at indlæg skrevet på bloggen automatisk flyver ud på f.eks. Facebook og dermed blive synlig for alle vores venner og følgere med det samme. Folk spørger mig om jeg er helt ærlig i mine indlæg og med mine fotos eller om jeg pyntet lidt på sandheden for at få det til at se mere lækkert ud eller på historien for at få fortællingen til at lyde sjovere…? Til det kan jeg stadig kun svare: J A, jeg er 100% ærlig både med ord og i billederne jeg lægger op på diverse platforme og så kan det da godt være at det nogle gange hverken er for kønt eller klogt, men det er jeg helt ligeglad med:-)

Alle de fotos jeg tager bliver ikke photo shoppet, men er ren, rå sandhed. Jeg bestræber mig altid på at være helt ærlig i det jeg skriver, for jeg synes selv at det er let nok at gennemskue andre, hvis de ‘pynter’ for meget på historien eller noget… og derfor har jeg også ind imellem perioder, hvor jeg ikke skriver så meget, fordi der sker ting i mit liv, som jeg ikke ønsker at dele 100%  med andre end de involverede, fordi jeg ikke føler at jeg kan være helt ærlig, hvis jeg skal skrive den pågældende historie og fordi den måske ikke engang er særligt spændende for andre mennesker og jeg gider ikke være uærlig og gøre mine fortællinger mere læseværdige eller sjovere end de er, så hellere ikke skrive noget…hvis I forstår??

Og så er der en helt anden side af dette her med ærlighed: Hvis jeg ikke er helt ærlig på bloggen, så anser jeg det som mangel på respekt for mine læsere og følgere og det er bare ikke i orden. Det er jo et udtryk for total arrogance, hvis man ikke mener, at ens læsere er værdige til i det mindste at få sandheden frem for en ‘pyntet’ historie, som jo faktisk er en løgn!!!

S O T R U E

.

Hvor ærlig og privat skal man være på bloggen...?
Y N D L I N G S C I T A T

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.