Spanien

Her er plads til alle i Sunny Spain…

Her er plads til alle i Sunny Spain...
K L A R T I L M A D E N

Her er plads til alle i Sunny Spain…HA HA HA HA HA HA – og vi havde en kanon sjov eftermiddag går!

Spm den opmærksomme læser nok har bemærket, holder vi af at køre ned til havnen (sådan 10 minutters kørsel fra huset her på Bjerget) om lørdagen og lytte til musik på El Camarote og spise en dejlig frokost, som kan være paella eller noget fiks tilberedt på den her rigtigt autentiske andalusiske måde. Fisken bliver dyppet i mel og stegt i olie eller dyppet frituren;-) Derefter sidder man så og spiser den med fingrene mens man forsøger at udgå at spise A L T for mange fiskeben. René er ikke den helt store fiskespiser, så han holder sig til nogle lidt mere let tilgængelige fiskeretter, mens jeg da som 1/2 Skagbo, selvfølgelig altid skal udfordre mig selv med sådan en fiske-bandit med 1000 ben i og hver gang ender med at fortryde det:-)

Nå, nok om maden – det er jo musikken jeg vil frem til…Altså, der er forkellige bands hver lørdag på El Camarote og de er alle spanske, som synger på engelsk (eller noget som ligner;-)) og som ofte er kopibands. De plejer at være okay og det er altid bare smadderhyggeligt. Musikken stopper sådan ved 16-tiden og så smutter vi hjem til Bobo og aftenhygge derhjemme. M E N i går gik det lidt anderledes end det plejer…..

F O R D I! Da vi gik fra restauranten kunne vi høre at der lidt længere henne ad vejen også var musik og som de festaber vi nogle gange er, så trak lyden os i retning af stranden og en lille, ussel strandbar, som vi aldrig har besøgt før. Vi går forbi den hver dag, på vore lange travtur hen ad Promenaden, men har aldrig været derinde, for der ser ærligt talt lidt sølle ud derinde….I går var der så stopfyldt med mennesker og de sad helt udenfor i sandet og lyttede til et band af en art, som sjovt nok var tyskere og som spillede alle mulige kendte lidt ældre numre fra da vi var unge;-)

Vi satte os ved et af bordene og begyndte at kigge lidt rundt for at nyde den sjove stemning der var. Alle var i højt humør (læs: små snaldrede)og klappede og sang med og bag os dansede nogle damer rundt sammen i sandet…Hold da op, de havde en fest og vi kunne ikke lade være med at grine og havde selv en fest med at glo på de andre!! Så blev klokken 16.30 og musikken stoppede, M E N kun for et par minutter, for pludselig gik det løs med kæmpe højttalere og en lille tyk, skaldet, halvgammel mand som sprang rundt bag sit mixer bord og lavede sjov og spas og underholdt med hatte, parykker og alt muligt gøgl. Kæft, hvor var det sjovt! Og det aller sjoveste var da, at de der dansende damer de spang op på ‘scenen’ og dansede videre med alle, som gad at være med og sådan gik det for sig i over en time.

Vi to luksus-mennesker følte os S Å godt underholdt, dog uden selv at kaste os ind i dansen, meeeen et enkelt foto eller to blev der da snappet også sammen med den festluge DJ:-)

Og så var det ellers hjemad til “Sport 2016” i fjerneren – hygge på højt plan efter en pisse-sjov eftermiddag:-)

Her er plads til alle i Sunny Spain...
D O L L Y P A R T O N wannabe
Her er plads til alle i Sunny Spain...
P I I I I F T!!
Her er plads til alle i Sunny Spain...
D A N S E N D E D A M E R
Her er plads til alle i Sunny Spain...
F U L D T H U S
Her er plads til alle i Sunny Spain...
P L A D S T I L A L L E
Her er plads til alle i Sunny Spain...
D J I A C T I O N
Her er plads til alle i Sunny Spain...
S P A S O G S J O V

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.