Livsstil

HAPPY NEW YEAR!!!

HAPPY NEW YEAR!!!
hap – hap – happy new year

HAPPY NEW YEAR!!!

Jeg er er ydmygt og taknemmeligt menneske og jeg takker jer hver og en fordi I tog jer tid til at kigge forbi hos mig og læse med fra mit liv med tid til livet (håber der bliver mere tid i 2018) – love you all to the moon and back♥

Der er vist ikke så meget mere at sige, andet end at det er virkeligt vigtigt, at i sørger for at drikke godt med champagne i dag, for i morgen er den slap og kedelig;-)

HAPPY NEW YEAR!!!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.