Livsstil

HAPPY NEW YEAR!!!

HAPPY NEW YEAR!!!
hap – hap – happy new year

HAPPY NEW YEAR!!!

Jeg er er ydmygt og taknemmeligt menneske og jeg takker jer hver og en fordi I tog jer tid til at kigge forbi hos mig og læse med fra mit liv med tid til livet (håber der bliver mere tid i 2018) – love you all to the moon and back♥

Der er vist ikke så meget mere at sige, andet end at det er virkeligt vigtigt, at i sørger for at drikke godt med champagne i dag, for i morgen er den slap og kedelig;-)

HAPPY NEW YEAR!!!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.