Livsstil

HAPPY NEW YEAR!

HAPPY NEW YEAR! Skal det lyde til jer alle fra mig, her på årets allerførste dag!

2018 blev på ingen måde et blogger-år for mig og det er jeg ret træt af og også trist over, da jeg sidste år ved samme tid som nu, havde alle de bedste intentioner om at tage mit bloggeri til det næste niveau.

Grundene til den manglende succes er mange og jeg nævner bare i flæng: brækket ryg, omstruktureringer på mit ‘rigtige’ arbejde, meget rejseri, Sandgaarden og så selvfølgelig resten af livet, som sker hver dag og som skal leves fuldt ud.

Ja, lad os bare lige sige, at jeg har haft virkeligt travlt med at leve (og træne mig selv op igen efter brækket ryg, f.eks.)

Okay, ikke flere undskyldninger uanset hvor gode og rigtige de end er, for 2019 SKAL dælme bare blive det år, hvor jeg hæver overliggeren til næste niveau…

GODT NYTÅR!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.