Livsstil

HAPPY NEW YEAR!

HAPPY NEW YEAR! Skal det lyde til jer alle fra mig, her på årets allerførste dag!

2018 blev på ingen måde et blogger-år for mig og det er jeg ret træt af og også trist over, da jeg sidste år ved samme tid som nu, havde alle de bedste intentioner om at tage mit bloggeri til det næste niveau.

Grundene til den manglende succes er mange og jeg nævner bare i flæng: brækket ryg, omstruktureringer på mit ‘rigtige’ arbejde, meget rejseri, Sandgaarden og så selvfølgelig resten af livet, som sker hver dag og som skal leves fuldt ud.

Ja, lad os bare lige sige, at jeg har haft virkeligt travlt med at leve (og træne mig selv op igen efter brækket ryg, f.eks.)

Okay, ikke flere undskyldninger uanset hvor gode og rigtige de end er, for 2019 SKAL dælme bare blive det år, hvor jeg hæver overliggeren til næste niveau…

GODT NYTÅR!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.