Livsstil

Gode tasker…?

Gode tasker...?
M I N N Y E F I N E M K

Gode tasker…? Hvad er definitionen på en god taske? For mig er en god taske, en som kan rumme alt det jeg sædvanligvis har med mig ‘on a daily basis’. Der skal være plads til alt og min taske må gerne være rum inddelt, da det så er meget lettere at finde tingene. Det er jo bare sådan for mig, at jeg A L D R I G kan finde det jeg skal have fat i, selvom jeg helt bestemt synes, at jeg ved nøjagtig hvor i tasken jeg lagde, f.eks. nøglen til bilen – men den er der sgu aldrig! Derfor er det lækkert med rum inddeling i tasken:-)

En anden faktor er farven, ik’? Sort går til det meste, men det gør brunt jo også eller hvad? Vuitton eller Kors….???? De minder en del om hinanden, men hvad er mest trendy? Så er der lige den der jordemoder-ting, som minder mig om en taske, som jeg brugte som skoletaske i gymnasiet – fed, men også lidt klodset og så kan den ikke hænge over skulderen, hvilken jeg også har som et af mine kriterier, når jeg ska vælge en ny taske:-) Sidst men ikke mindst så elsker jeg guld og andet bling-bling, så det S K A L der helst være lidt af også. Chanel er og har altid været mit absolutte favoritmærke indenfor A L T, tasker som make-up og dufte, så på min ønskeliste står helt klart en Chanel med guldlænke a la den på det nederste billede i indlægget – Farven? ikke sort, for min nye MK er sort og jeg har et ar andre sorte allerede, så måske beige eller navy….

Jeg kunne virkeligt så godt tænke mig at høre jer om, hvad I vælger tasker ud fra og hvilke mærker I går efter og hvad der er mest trendy lige N U!! Jeg tænker, at det er ret forvirrende eftersom alle mærker efterligner hinandens bestsellere, så et eller andet sted må det vel så blive kvaliteten som vinder…???

Gode tasker...?
I K K E S Å D Å R L I G
– O G S Å F I N K A N J E G L E V E U D E N? M I N D E R M I G O M G Y M N A S I E T
Gode tasker...?
C H A N E L – M I T F A V O R I T M Æ R K E

4 Comments

  • Pia

    Er vild med din nye taske, tillykke med den! Jeg deler din passion for Chanel, og selvom taskerne er dyre, så har man altså glæde af dem i MANGE år… Min første Chanel er 12 år gammel nu, og jeg knuselsker den stadig. Ellers er jeg også fan af Michael Kors – jeg synes hans tasker er flotte og i virkelig fin kvalitet, og så er de noget billigere end mange andre designertasker.

    • admin

      Jo, CHANEL er bare de fineste og jeg er gået lidt over til MK, præcis pga prisen, for så kan jeg jo retfærdiggøre at købe lidt flere;-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.