Livsstil

Gå en tur og vedbliv at være sund…

IMG_2822

Er det ikke sjovt? Jeg har dyrket motion regelmæssigt (3-5 gange om ugen) fra jeg var ca. 30 år. Inden da fødte jeg børn, så der var ikke rigtig tid til anden motion end den man får uden at ane det, når man tumler med sine rollinger;-)

Nu har jeg så heldigvis rigtigt gode gener og behøver ikke tænke på min vægt, og spiser med omtanke uden at være fanatisk, MEN alligevel kan jeg ikke undvære at bevæge mig ud over den daglige gåtur til Føtex eller fra hjem til job, så jeg har  i 20 år dyrke Pilates, lidt træning i motionscenter og forskellige former for aerobic,men nu ser det ud til at jeg godt kan slappe lidt af med at motiomere eller have dårlig samvittighed, hvis jeg IKKE lige får motioneret et stykke tid, for det sidste nye fra den norske lægeforening siger, at en god lang gåtur er praktisk talt lige så god som alt det forskellige motion vi laver:-)

Det er jo skønt at læse, især, når man elsker at gå lange ture – men er det egnetligt noget, som kommer med alderen, for jeg synes at de fleste +50 går tur i stedet for at dyrke andre former for motion??? Hvis ja, så er jeg nok ved at blive halvgammel, øv!

Men som de skriver i artiklen, så  er det selvføælglig ikke nok at gå ture, men at variere sin motion, så man ikke laver det sammen hver dag eller hver uge, men læs lige selv artiklen og sig mig om ikke det er lækkert, at man ikke skal have så mega dårlig samvittighed over ikke at få brugt sit Fitness World medlemsskab særligt meget?

Har faktisk også altid tænkt, at det da er en hulens bøvl at skulle motionere så meget hver uge, men har aldrig rigtigt turdet sige det højt endsige ladet være med at træne, for tænk nu hvis jeg bliver slap og slatten, eller syg eller tyk eller noget andet som kan relateres til at jeg IKKe har fået dyrket min motion???

F… hvor har den artikel gjort mit liv lettere!!

Gå en tur
Nemlig!

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.