Sandgaarden

F… – det er snart efterår !

F... - det er snart efterår !
g l æ d e r m i g i å r

F… – det er snart efterår ! men jeg G L Æ D E R mig i år, kan næsten ikke vente og det er ikke fordi jeg elsker at gå med striktrøjer og støvler, nej, jeg elsker faktisk mest at gå med bikini og klip-klapper, men det er jo fordi vi skal F L Y T T E!!! Til november, lige midt i efteråret, J U B I I I!!!! Jeg kan knapt nok være i min egen krop af glæde og forventning og planlægger og indretter og vi har allerede købt et kæmpestort spisebord på over 3 m med de fedeste stole til…Spisebordet er lavet af bolværks træ fra en dansk havn og derfor lige noget for sådan nogle sejlere som os;-)

Det bedste ved det hele er, at det bliver et Rene & Tina-hjem, vores helt eget første hjem sammen i Danmark (hvis man ikke tæller skibene med), som vi skal indrette og som skal være vores base forhåbentligt resten af vores liv og derfor skal det være perfekt, og det bliver det, for vi går ikke på kompromis med noget som helst, som skal puttes ind i det hus:-)

Men allerførst skal vi have noget S O M M E R og derfor er vi smuttet ned til varmen igen i en lille måneds tid. Det er jo ligesom en del af vores samlede årsplan at vi er hernede i vinterhalvåret, sådan on-off. I år ingen undtagelse på nær at vi skal være hjemme i november for at flytte og fordi vi begge bliver bedsteforældre, Rene for allerførste gang og jeg for tredje gang:-)

Følg endelig med i det hele!!!

F... - det er snart efterår !
t h o r u n i k
F... - det er snart efterår !
f e d e s t o l e

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.