Livsstil

En fryd for mit vinterøje…

En fryd for mit vinterøje
Lavendler på ligeså blå stol

Nu når jeg ligesom er igang med at finde øjen guf, så se lige disse her smukke farver:-) Det er da til at blive i dejligt, lyst forårs humør af, ik’? Jeg har noget med farver…sådan noget med at jeg elsker flotte farver, som komplementerer hinanden, men samtidig er jeg ikke helt så modig det meste af tiden, så de farver jeg omgiver mig med, er for det meste mere neutrale end de her på billederne – aner ikke hvorfor, måske modet bare svigter mig, når det kommer til  stykket;-) Men det skal jeg da bare blive bedre til, så næste gang der skal indkøbes noget til hjemmet, skal der farver på skal der!

Der findes nogle vildt fine keramikværksteder og butikker i Spanien, men at finde de helt nikke er ikke så let, da de fleste mest producerer de dersens blå og gule, helt originale ting…

En fryd for mit vinterøje
Smukke potter
En fryd for mit vinterøje
Kun fantasien sætter grænsen

Forresten så elsker jeg også smukke stoffer – da pigerne var små strikkede og syede jeg næsten alt deres tøj selv og jeg elskede det:-) Der er stadig ikke noget så hyggeligt, som en tur i en spændende stof- eller garnbutik, hvor jeg kan gå i timevis og kigge på stof  og garn og røre ved lækre silkestoffer eller smukke garner. Drømmer mig også stadig indimellem tilbage til nogle af de fine butikker i italien, som sælger de over-lækreste stoffer i verden:-) Min tid er desværre bare ikke så meget til hjemlige sysler i øjeblikket, så at købe en masse lækkerier ind vil være det rene volapyk, for jeg når aldrig at få syet og strikket af det –  men mon ikke det kommer igen, når der falder mere ro på mig om nogle år;-) I hvert tilfælde bliver jeg aldrig tæt af at kigge på smukke billeder af de fineste ting og sager, som du kan se.

En fryd for mit vinterøje
Fantastiske farver

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.