Rejser

En dejlig dag i solen, langs stranden….repeat, repeat;-)

En dejlig dag i solen, langs stranden....repeat, repeat;-)
L O V E T H E S U N

En dejlig dag i solen, langs stranden….repeat, repeat;-) Nogle gange føles det nærmest som om dagene flyder lidt sammen hernede, for vi har jo fået indarbejdet vores daglige rutiner, præcis på samme måde, som vi har det hjemme i Danmark.

Først arbejdes der lidt, så spises der morgenmad med planlægning af resten af dagen. Så træner jeg lidt…lidt. Så arbejder vi lidt mere indtil vi pakker tasken og Bobo’s rygsæk og kører ned ad bjerget for at gå vores daglige tur langs vandet. 2. juledag, var da heller ingen undtagelse, så vi strøg afsted så snart vi havde tjekket mail og sat lidt forskelligt igang – og jeg havde fået blogget lidt efter nogle fridage, med meget lidt bloggeri. Tror jeg er lidt afhængig af min blog efterhånden, men det er okay, for jeg elsker det:-)

Vejret var pragtfuldt og alle de lokale spaniere var på Promenaden, for de havde jo også fri og skulle nyde hinanden og familien.  Vi endte med at gå næsten 10 kilometer inden vi kørte hjem igen for at spise andebryst og se Skyfall – dejlig og afslappende dag.

En dejlig dag i solen, langs stranden....repeat, repeat;-)
K A N D U D U F T E D E T?
En dejlig dag i solen, langs stranden....repeat, repeat;-)
A L L E P R O M E N E R E R
En dejlig dag i solen, langs stranden....repeat, repeat;-)
F A N T A S T I S K
En dejlig dag i solen, langs stranden....repeat, repeat;-)
2 3 G R A D E R!!!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.