Rejser

En dejlig dag i solen, langs stranden….repeat, repeat;-)

En dejlig dag i solen, langs stranden....repeat, repeat;-)
L O V E T H E S U N

En dejlig dag i solen, langs stranden….repeat, repeat;-) Nogle gange føles det nærmest som om dagene flyder lidt sammen hernede, for vi har jo fået indarbejdet vores daglige rutiner, præcis på samme måde, som vi har det hjemme i Danmark.

Først arbejdes der lidt, så spises der morgenmad med planlægning af resten af dagen. Så træner jeg lidt…lidt. Så arbejder vi lidt mere indtil vi pakker tasken og Bobo’s rygsæk og kører ned ad bjerget for at gå vores daglige tur langs vandet. 2. juledag, var da heller ingen undtagelse, så vi strøg afsted så snart vi havde tjekket mail og sat lidt forskelligt igang – og jeg havde fået blogget lidt efter nogle fridage, med meget lidt bloggeri. Tror jeg er lidt afhængig af min blog efterhånden, men det er okay, for jeg elsker det:-)

Vejret var pragtfuldt og alle de lokale spaniere var på Promenaden, for de havde jo også fri og skulle nyde hinanden og familien.  Vi endte med at gå næsten 10 kilometer inden vi kørte hjem igen for at spise andebryst og se Skyfall – dejlig og afslappende dag.

En dejlig dag i solen, langs stranden....repeat, repeat;-)
K A N D U D U F T E D E T?
En dejlig dag i solen, langs stranden....repeat, repeat;-)
A L L E P R O M E N E R E R
En dejlig dag i solen, langs stranden....repeat, repeat;-)
F A N T A S T I S K
En dejlig dag i solen, langs stranden....repeat, repeat;-)
2 3 G R A D E R!!!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.