Livsstil

ecooking – testen er slut!

ecooking - testen er slut!
‘M I N T I D’

ecooking – testen er slut!

Hvor er jeg blevet begejstret for eccokings lækre, naturlige og økologiske produkter. Som jeg tidligere har fortalt, har jeg prøvet utallige mærker gennem årene og er da indimellem blevet overrasket over et mærkes lækkerhed, M E N denne her gang har jeg da fundet noget af det allerbedste. Jeg har virkelig nydt forløbet og forkælet mig med ‘min tid’ og været omhyggelig med at gøre processerne rigtigt, for at få det bedste resultat og ved I hvad…jeg føler mig sgu lidt yngre end da jeg startede, altså husmæssigt. Måske er det fordi jeg har testet her om vinteren, hvor huden er megatræt og tør og så ses resultatet bare hurtigt eller også virker ecookings cremer bare bedre end andre….Jeg tror det! 

ecooking er jo en del af House of Cosmetics, som jeg også har omtalt tidligere og udover cremer og olier er de stærke i dufte, som de producerer for andre også – gå lige ind på deres hjemmeside og læs selv, for det er vildt spændende:-)

Jeg har nu testet i en måneds tid og fortsætter med at bruge ecookings produkter som er i Rejsekittet med rensemælk, altså rensemælk, ansigtsmist,dagcreme, natcreme, multibalm, multiolie, serumkapsler og vådservietter P L U S jeg vil købe bodycremen og mandelolien og nogle af de æteriske olier. Olierne vil jeg bruge i for eksempel soveværelset, I ved, så man vågner totalt frisk og veloplagt om morgenen;-)!

Jeg fortsætter med Dermarulleren og den superserum, som anbefales dertil, for det er da bare så skønt at vide at huden bliver ‘luftet ud’ og optager næringen bedre. Som lovet skal jeg nok vise billeder, når jeg kommer lidt længere frem i tiden, for selv om J E G kan se forskel, så kan det jo næsten ikke ses endnu på fotos…

ecooking - testen er slut!
N Æ S T E K Ø B
ecooking - testen er slut!
P Å Ø N S K E L I S T E N
ecooking - testen er slut!
L Æ K K E R T V A N D

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.