Livsstil

ecooking – opvaskemiddel og håndsæbe og update!

ecooking - opvaskemiddel og håndsæbe og update!
D U F T E R S K Ø N T

ecooking – opvaskemiddel og håndsæbe og update!

Selvom jeg kun har brugt disse to lækre produkter i en lille uges tid, kan jeg allerede nu sige, at de fremadrettet bliver en helt fast bestanddel af min husholdning:-) Jeg er jo typen, som på trods af at mit køkken er udstyret med opvaskemaskine, A L T I D vasker halvdelen op i hånden.

Fordi mine glas ikke kan tåle maskinopvask (bilder jeg mig i hvert til fælde ind).

Fordi der kun være være det der kan være i en opvaskemaskine, ik’? Og jeg bruger altså virkelig mange ting, når jeg laver mad og så gider jeg ikke se på et køkkenbord, som flyder med u-opvaskede skåle m.m., indtil opvaskeren er klar til en ny omgang…

Fordi jeg for pokker godt kan lide at vaske op i hånden (et levn fra min afrika-tid, tror jeg;-)) Syns faktisk det er lidt hyggeligt at stå der med hænderne og en svamp i opvaskevandet og se det hele blive fint rent igen og klar til hylderne – O G her er det så at ecooking kan noget særligt. Ecookings opvaskemiddel og håndsæbe er virkeligt blidt ved hænderne, trods at jeg bruger det mange gange om dgen, så får jeg I K K E udtørrede hænder, men jeg cremer så også mine hænder ind efter opvask og håndvask:-)

Noget andet lækkert er duften fra produkterne. De dufter bare helt naturligt og rent og lækkert på en afdæmpet og beroligende måde. Måske ved I ikke hvad jeg mener, men når man efterhånden er en ‘gammel’ garvet husmoder, så betyder sådanne nogle ting her, altså ret meget i dagligdagen. Jeg er i hvert tilfælde vild med ecooking’s produkter og vent bare til I hører hvordan det går med Derma Rolleren og de andre ting, som jeg er i gang med at teste fra ecooking🙂

ecooking - opvaskemiddel og håndsæbe og update!
S U P E R L Æ K R E T I N G
ecooking - opvaskemiddel og håndsæbe og update!
F O O D F O R M Y S K I N
ecooking - opvaskemiddel og håndsæbe og update!
U U N D V Æ R L I G
ecooking - opvaskemiddel og håndsæbe og update!
D E N V I R K E R B A R E
ecooking - opvaskemiddel og håndsæbe og update!
E R P J A T T E T M E D D E T S L O G A N

 

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.