Livsstil

ecooking – opvaskemiddel og håndsæbe og update!

ecooking - opvaskemiddel og håndsæbe og update!
D U F T E R S K Ø N T

ecooking – opvaskemiddel og håndsæbe og update!

Selvom jeg kun har brugt disse to lækre produkter i en lille uges tid, kan jeg allerede nu sige, at de fremadrettet bliver en helt fast bestanddel af min husholdning:-) Jeg er jo typen, som på trods af at mit køkken er udstyret med opvaskemaskine, A L T I D vasker halvdelen op i hånden.

Fordi mine glas ikke kan tåle maskinopvask (bilder jeg mig i hvert til fælde ind).

Fordi der kun være være det der kan være i en opvaskemaskine, ik’? Og jeg bruger altså virkelig mange ting, når jeg laver mad og så gider jeg ikke se på et køkkenbord, som flyder med u-opvaskede skåle m.m., indtil opvaskeren er klar til en ny omgang…

Fordi jeg for pokker godt kan lide at vaske op i hånden (et levn fra min afrika-tid, tror jeg;-)) Syns faktisk det er lidt hyggeligt at stå der med hænderne og en svamp i opvaskevandet og se det hele blive fint rent igen og klar til hylderne – O G her er det så at ecooking kan noget særligt. Ecookings opvaskemiddel og håndsæbe er virkeligt blidt ved hænderne, trods at jeg bruger det mange gange om dgen, så får jeg I K K E udtørrede hænder, men jeg cremer så også mine hænder ind efter opvask og håndvask:-)

Noget andet lækkert er duften fra produkterne. De dufter bare helt naturligt og rent og lækkert på en afdæmpet og beroligende måde. Måske ved I ikke hvad jeg mener, men når man efterhånden er en ‘gammel’ garvet husmoder, så betyder sådanne nogle ting her, altså ret meget i dagligdagen. Jeg er i hvert tilfælde vild med ecooking’s produkter og vent bare til I hører hvordan det går med Derma Rolleren og de andre ting, som jeg er i gang med at teste fra ecooking🙂

ecooking - opvaskemiddel og håndsæbe og update!
S U P E R L Æ K R E T I N G
ecooking - opvaskemiddel og håndsæbe og update!
F O O D F O R M Y S K I N
ecooking - opvaskemiddel og håndsæbe og update!
U U N D V Æ R L I G
ecooking - opvaskemiddel og håndsæbe og update!
D E N V I R K E R B A R E
ecooking - opvaskemiddel og håndsæbe og update!
E R P J A T T E T M E D D E T S L O G A N

 

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.