Livsstil

ecooking – food for your skin!

 

ecooking - food for your skin!
E C O O K I N G

ecooking – food for your skin! Næring til huden – det er hvad den er, denne her relativt nye hudplejeserie fra House of Cosmetics, der er etableret af Tina Søgaard, som har været i branchen siden 2001. HoC leverer en bred vifte af skønheds produkter til ansigt, hår og krop for kendte nordiske mærker. De tilbyder alt inden for hårpleje, ansigts pleje, kropspleje, special pleje og certificeret pleje.

ecooking er også er et mærke, som er nyt for mig, som ellers har prøvet næsten alt (både dyrt og billigt) indenfor hudpleje og jeg er blevet helt pjattet med deres produkter og derfor har jeg netop indgået et samarbejde med folkene bag brandet, fordi jeg føler at de har fat i noget af det helt rigtige her. Normalt har jeg ikke gået ret meget op i om produkterne indeholder parabener eller ej,, om de er økologiske eller ej, men har nok nærmest lukket øjnene for sådan nogle parametre. M E N det er slut nu, for jeg vil gerne være med til at værne om V O R E S allesammens miljø og samtidig pleje min hud med produkter, som jeg faktisk tør spise!!

ecooking er produceret med omtanke for os og vores miljø, det er et dansk udviklet brand, som tillige med er dansk produceret og håndfyldt på egen lille fabrik. 

ecooking har udviklet recepter til en serie til hele familien, som er så mild og ren, at nogle af produkterne kan spises, og samtidig har den ønskede virkning på ansigt, hår og krop.

ecooking er baseret på særligt udvalgte råvarer, såsom:

100 % rene økologiske og naturlige olier

100 % æteriske olier og duftudtræk

mange vitaminer og mineraler

antioxidanter

mange forskellige ekstrakter

milde råvarer og konserveringssystemer

uden parabener

uden kunstige farvestoffer

Tjek selv ind i deres webshop og køb lidt lækkerier og følg så ellers med her på bloggen, for jeg tester og anmelder flere af produkterne hen over de næste par måneder…O G jeg starter med Rejsetasken og derefter tester jeg Dermarolleren og Super Serum og samtidig Opvaskemiddel og håndsæbe, så der bliver nok at følge med i:-)

ecooking - food for your skin!
R E J S E T A S K E
ecooking - food for your skin!
D E R M A R O L L E R
ecooking - food for your skin!
H Å N D S Æ B E M M

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.