Livsstil

ecooking – Dermaruller og Super Serum – tjek!

ecooking - Dermaruller og Super Serum - tjek!
N Y T V Æ R K T Ø J

ecookingDermaruller og Super Serum – tjek! Den opmærksomme læse vil nok have bemærket, at jeg som udgangspunkt ikke har været fan af at prikke sig selv i huden fo rat få en smukkere hud! Nu er det så imidlertid sådan at man jo skal lære så længe man lever og det skal jeg også;-) Og fordi jeg er den nysgerrige type, som gerne prøver nyt, sprang jeg glad og positivt ud i at prøve ecooking’s dermaruller (som de så yndigt kalder ‘rynke ruller’ – fnis) og det har jeg ikke fortrudt et øjeblik. Den her følelse af lækkerhed som huden får efter en omgang ‘rulning’, den er bare fantastisk, og når jeg så dupper Super Serum på bagefter kan jeg ligefrem mærke, hvordan min hud arbejder på at reparere sig selv og jeg synes faktisk også allerede at jeg her efter en uges tid kan se en forskel selv. Jeg må herfra undskylde min fordom mod dermarulning (i dette link findes en mere uddybende forklaring på dermarulning) og blot sige at det er mit nye værktøj, som altid skal med i min toilettaske;-)

Jeg har ikke taget fotos af før og efter, for jeg synes ikke det er nemt at se, idet min hud ikke er ødelagt eller noget, men bare lettere ‘rynket’ 😉 Det som jeg håber at få ud af Derma Rulleren er en langsigtet behandling, som gør min hud mere elastisk og spændstig og så selvfølgelig fjerner den nok de mindre små-ar der er efter et langt liv – O G mindsker helt sikkert nogle af de dybere ‘rynker’….Jeg har i hvert tilfælde tænkt mig at blive ved med at bruge den i nogle måneder og så evaluere løbende efter et foto, taget for nyligt I N D E N Derma Rulleren kom ind i mit liv og til den tid skal jeg nok poste F Ø R og E F  T E R billeder, så I kan se en tydelig forskel…..

ecooking - Dermaruller og Super Serum - tjek!
L Æ K K E R H E D
ecooking - Dermaruller og Super Serum - tjek!
S U P E R S E R U M
ecooking - Dermaruller og Super Serum - tjek!
P Å Ø N S K E L I S T E N

3 Comments

 • Frutte

  Hej Tina.

  Jeg har fulgt dig i noget tid nu. Jeg har med vilje ikke skrevet i denne tråd selv om jeg gerne ville. Men nu har jeg altså givet den lidt over 1 år siden du udgav denne artikel om dermarulning.

  1. Gør du stadig brug af din dermaroller?
  2. https://agirls.dk/dermaroller-test/ <—- skriver de blandt andet at rynker bliver reduceret, er det noget du har bemærket?

  Jeg har nemlig selv ville prøve det, men er lidt en bangebuks og lader andre mere modigere end mig prøve ting før jeg prøver dem af.

  Glæder mig til dig svar.

  Mvh. Frutte

  • Tina Nymann

   Jeps – jeg bruger den stadig og det er vildt, som min hud er blevet finere. Du kan sagtens prøve det:-) Jeg var også noget skeptisk i starten, du ved at prikke i huden med nåle!!! Men det føles ikke ubehageligt, huden bliver lidt rød og så skal den bare have en god serum og creme bagefter. Jeg gør det om aftenen, så huden kan nå at falde til ro inden næste morgen.
   Held og lukke!!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.