Livsstil

Drømmeboligen – hvis jeg nu kunne vælge fra alle hylder…

Flot!

Jeg har altid været tiltrukket af den sydlandske middelhavsstil og gennem tiden har jeg set mange lækre huse i den del af verden, så hvis jeg skulle indrette et hus på de breddegrader, så ved jeg godt hvordan det i givet fald skulle se ud  – hvis altså jeg var så heldig at kunne vælge frit fra alle hylder;-)

Drømmeboligen
Ikke glemme farverne

Jeg elsker den storslåede stil med højt til loftet og de originale materialer og flotte fliser og det der lidt pompøse med lysekroner og tunge mørke møbler.

Lækkert køkken Smukt! Elsker denne her!

Når man lever i varmen er det simpelthen et must at kune være udenfor så meget som muligt uden at blive brændt af af solen og så er en patio/veranda jo bare det perfekte sted at opholde sig og sådan her kunne min veranda da godt se ud….

 

Her kunne jeg godt bo
Drømmeboligen
Haveskuret

og så alle de skønne krukker med grønne planter og blomster i fantastiske farver, som vi slet ikke har i samme grad her i Danmark – totally love it! Jeg ville være sådan en, som gik helt amok i havecentret og ville i løbet af nul komma fem have krukker overalt:-)

Drømmeboligen
Bedårende
Bourgonvillea i fuldt flor Krukkerier

 

Nå, det var bare lidt drømmerier herfra på en solbeskinnet januardag, hvor man lægens lidt efter den dejlige sol i Andalusien;-)

Dejlig dag til dig!

 

2 Comments

  • Anne

    Overvejer du ikke at flytte derned når du ikke skal arbejde mere? Det tror jeg ærligt ikke man fortryder hvis man i forvejen er forelsket i et sted 😉

    • admin

      Vi har talt meget om at flytte derned, også fordi vi sagtens kan arbejde dernede fra, men modet svigter os nok lidt og personligt har jeg jo boet i et afrikansk land engang, så min udlængsel er ikke så stor lige nu:-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.